Intrebare rezolvata

avatar

Exista fonduri europene rambursabile/nerambursabile pentru o afacere online?

As dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene rambursabile/nerambursabile pentru o afacere online. Este vorba despre un motor cautare (site) prin care sa iti poti achizitiona bilete ptr diverse transporturi din intreaga lume.

A intrebat Alexandru Verdes

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 14.03.2016, 13:02

Buna ziua,

Puteti cere finantare pt e-comert la programul START pe firma nou infintata. Firma trebuie sa fie sub 2 ani vechime, la momentul depunerii dosarului de finanare..Daca doriti sprijin, ajutor, sau doar informatii , vizitati www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   3 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 15.03.2016, 11:16

ASA CEVA EXISTA;FIRME DE TURISM;TRANSPORT;ETC: AU PAGINILE LOR DE UNDE ORICE PERSOANA POATE CUMPARA BILETE IN PERIOADA DORITA .Si cum stim asa ceva este mai ieftin direct de pe pagina celui ce ofera serviciile,nu percep taxe sau alte cheltuieli auxiliare,asa cum veti face cu Firma dstra. Da,incercati ceva cu rezervari mese in restaurante,livrari de produse si meniuri care client!!!Ce doriti sa ,,descoperiti,, este o afacere ce functioneaza de f multa vreme. Si,nu in ultim timp,ptr o astfel de ,,platforma,, in Internet sa fiti sigur ca nu veti primi fonduri nerambursabile!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Catalin Zamfir a raspuns pe 26.03.2016, 10:19

Sigur se poate finanta o astfel de afacere pe fonduri europne.
Va trebui sa contactati o firma de consultanta din zona unde locuiti pentru a vedea optiunile existente.

Mult succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.03.2016, 15:13

Buna ziua,
Codul CAEN este eligibil, ramane de vazut cat de mult va ajuta o finantare din punctul de vedere al investitiilor pentru ca pe programele nationale site-ul de prezentare poate fi de maxim 10000 Lei.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello