Intrebare rezolvata

avatar

Pot obtine fonduri europene pentru a deschide si dota un cabinet veterinar?

Buna ziua!

Mentionez ca nu sunt medic sau tehnician veterinar. Pentru a deschide un cabinet veterinar, si a obtine fonduri nerambursabile e obligatoriu sa am aceasta profesie ? Sau pot angaja medic si tehnician veterinar si eu doar sa administrez afacerea ? Pentru mediul rural submasura 6.2 cati bani am voie sa dau pe teren si realizarea constructiei si cat sa cheltui pentru dotarea cabinetului ? De ce alte detalii ar trebui sa tin cont ?

Multumesc !

A intrebat Micu Madalina

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 14.03.2016, 13:25

Buna ziua,

Din cate stim, puteti infiinta o firma cu cod CAEN de act. veterinare daca administratorul este un medic veterinar. Ar trebui sa va interesati exact la ONRC. Terenul poate fi maxim 7000 de euro. Cu cei 70.000 care se ofera trebuie sa acoperiti toate cheltuielile, incat -atunci cand proiectul este implementat- sa puteti functiona deja, fara alte interventii financiare directe. Aici nu ma refer la materiale consumabile si alte achizitii marunte. Firma trebuie sa fie cu sediul si toate punctele de lucru in rural. Daca aveti nevoie de ajutor, sau doar de informatii, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 15.03.2016, 15:21

Buna ziua
Nu e obligatoriu ca dvs. sa aveti aceasta profesie. Angajati o persoana membra a Colegiului Medicilor Veterinari. Pentru teren: 10% din fonduri.Banii îi cheltuiți cum vreți, doar să fie pentru firmă și să ajute la îndeplinirea obiectivelor proiectului. Pentru alte detalii intrați pe adresa: http://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/vanzare/356312/consultanta-fond... .
Succese!

Sursa: http://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Miha Project a raspuns pe 24.03.2016, 13:24

Buna ziua!
Pe masura 6.2 puteti obtine 70.000 euro, in doua transe, astfel:70% la semnarea contractului de finantare ( 49.000 euro) si 30% (21.000 euro) dupa ce faceti dovada prestarii de servicii medicale in procent de minim 30% din valoarea promei transe (mai exact minim 14.700 euro).
Pentru mai multe detalii si o verificare a eligibilitatii dvs, va rog sa sunati la 0761525936, Ramona, expert accesare fonduri structurale

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.03.2016, 15:18

Buna ziua,
Trebuie sa angajati un medic veterinar pentru aceasta activitate. Trebuie sa infintati firma si sa aveti sediul inca de la obtinerea finantarii si nu trebuie sa va autorizati activitatea pana la obtinerea finantarii. Dupa ce se aproba proiectul demarati investitiile necesare propuse.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello