Intrebare rezolvata

avatar

Se pot accesa fonduri europene pentru dezvoltarea unui loc de joaca pentru copii?

As dori sa stiu daca as putea sa accesez fonduri europene pentru dezvoltarea unui loc de joaca pentru copii.

In conditile in care doresc ca acesta sa fie un loc de recreere atat pentru parinti cat si pentru copii. Ma intereseaza daca pot accesa fonduri rambursabile sau ne rambursabile pentru acest tip de proiect.

Orice informatie va fii de mare ajutor.

Multumesc

A intrebat Mihail Matei Secaci

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 11.03.2016, 08:52

Buna ziua,

Fondurile europene se pot accesa pentru foarte multe activitati, dar inainte sa va putem spune exact daca aveti sanse si puteti participa la accesarea de fonduri, ar trebui sa stim mai multe despre planul Dvs. De ex: unde doriti (urban sau rural)sa implementati acest loc de joaca, cu firma noua sau veche doriti sa participati, care este valoarea investitiei,etc.
Va putem ajuta, daca cunoastem aceste informatii.Ne puteti scrie mai detaliat pe adresa cepusales@cepu.ro si ne puteti vizita si pe pagina de web : www.cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.03.2016, 15:21

Buna ziua,
Trebuie sa aveti in vedere ca daca serviti si meniu + racoritoare va autorizati pentru restaurant, iar daca este doar loc de joaca va autorizati cu alte activitati recreative. De la aceasta alegere se poate construii o idee de afaceri bine conturata (activitate, loc implementare, surse financiare proprii, aptitudini..).
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.03.2016, 10:11

Nu,din pacate nu este posibil !Astfel de activitati sint legate de programe de dezvoltare la nivel de localitati,judete,implicarea min.invatamintului,etc . Incercati privat sau impreuna mai multe persoane ! Detineti terenul,proiect,si nu in ultim rind necesitatea acestuia in localitate,nr de copii,etc. Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello