Intrebare rezolvata

avatar

E mai bine sa aduc ulei de mustar vrac sau direct imbuteliat din India?

Buna ziua,  

As dori sa aduc pe piața romaneasca uleiul de muștar din India. In speranța ca nu exista prea multa concurenta pe acest segment. Ca si referinta am gasit acest produs mai mult pe piața cosmecosmetica decat pe cea alimentara.

As apela la cunoștințele dvs. si v-aș cere cateva sfaturi referitoare la importurile din state extra comunitare.

E mai bine sa aduc produsul vrac sau direct imbuteliat din India? E mai simplu dpdv al actelor sa import produsul finit? Sau nu are relevanta.

Firma din india cu care doresc sa colaborez are toate avizele necasare pentru export.

A intrebat Pirvu Constantin

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 11.03.2016, 03:13

Decizia este in functie de modul in care prezentati marfa la desfacere. Incercati sa va clarificati mai intai potentialele contracte de furnizare ( vanzare) si conditiile de livrare.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cornelia Berenz a raspuns pe 13.04.2016, 08:28

Buna,
Documentele vamale care se întocmesc sunt aceleași ,contactați un Comisionar vamal pentru informare privind taxe si avize locale

Sursa: Experiența

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.03.2016, 10:18

Produsele deja impachetate nu va obliga la cheltuieli suplimentare ! Cumparati si faceti un sondaj de piata,vedeti interesul ptr produs .Aducind vrac,acum,va implicati la un Volum mai mare de activitate care nu stiti cum se poate finaliza ! Ptr produse din afara Eu mergeti si iinfo. la wama ro. la autoritati care pot sa va spuna functie de produs si cantitate ce este mai bine si deci,legal !succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello