Intrebare rezolvata

avatar

Pot accesa fonduri europene pentru o cariera de piatra?

Exista proiecte europene ce pot fi accesate pentru achizitionarea de utilaje pentru o cariera de piatra? Pana in 2014 stiam ca exista operatiunea 1.1.1.B Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderi mari, insa nu stiu daca ea mai poate fi accesata sau daca exista o alta pentru a obtine finantare in acest sector de activitate. Mentionez ca firma mea se incadreaza mai mult in categoria intreprinderilor mici si mijlocii.

Mulțumesc anticipat!

A intrebat Popa Alexandru

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 8.03.2016, 10:53

Buna ziua,

nu ati dat informatii despre situatia existenta a firmei Dvs. Masura POS CCE 1.1.1 a sau b nu mai exista. Codul CAEN 2370 - Taierea, fasonarea si finisarea pietrei este eligibil in cadrul POR 2.1 - A, finantare de 90%, pana in maxim 200.000 Eur daca investitia se va derula in mediul urban, iar firma detine cel putin 1 an fiscal complet, 1 angajat nr. mediu in dec 2015 sau un angajat full time pe perioada nedeterminata la momentul depunerii si are profit din exploatare in 2015 si este o microintreprindere (max. 9 angajati).

Acest cod CAEN mai este eligibil si pentru investitii exclusiv in mediul rural - PNDR 6.2 si PNDR 6.4, daca respecta definitia mestesugaritului.

Pentru informatii suplimentare si stabilirea eligibilitatii, ma puteti contacta pe silvia.butea@verticalfinance.ro.

Multumesc,
Silvia Butea
Consultant fonduri nerambursabile

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.03.2016, 10:34

Desigur puteti,cu conditia ca Firma existenta sa depaseasca plafonul min de realizari pe ultimul an,in domeniul in care cereti finantare si detine un nr de lucratori necesar !Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello