Intrebare rezolvata

avatar

Ce parere aveti despre o spalatorie la domiciliu?

Buna ziua,

Am 20 de ani si as vrea sa deschid o spalatorie la domiciliu.

Vreau sa cumpar un Ford Transit, o cisterna si aparatele necesare spalatoriei, credeti ca ar fi o idee buna sa mergi sa faci spalatorie acasa la oameni?

Astept pareri.

A intrebat Raulea Alex

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 8.03.2016, 10:57

Buna,

Cum sa faci spalatorie acasa la oameni? Adica sa ridici si sa livrezi apoi produsele curatate te referi? Depinde de puterea de cumparare a arealului geografic vizat.

Multumesc,
SIlvia Butea
Consultant fonduri nerambursabile

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Radu Tuglea a raspuns pe 8.03.2016, 08:03

Ce fel de spălătorie? De maşini, de rufe, de covoare?

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 8.03.2016, 17:12

sa faci spalatorie acasa la oameni !? Gresit,dotarea mobila ptr spalare covoare ,uscat,etc,probabil ! Astfel de activitatii se fac ,dar,ridicarea marfii de la Client,spalate ,curatinte,uscate,remedieri defecte,si duse la Client acasa dupa un timp necesar acestor operatii ! Masinile care spala ,mobile costa,nu s aspiratoare de zi cu zi si nu i de uitat,nu orice solutie este si adecvata,unele ptr bumbac,altele sintetice,matase,etc. Mare atentie Firma buna de asigurari,altfel platiti din buzunar eventualele defecte aparute ca urmare al tratamentului umed ! Deci,informare amanuntita! Masini speciale ptr asa ceva,montate n hale ,costa zeci de mii de euro! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello