Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru un magazin outlet?

Buna ziua,

As vrea sa-mi deschid un magazin Outlet si sa comercializez haine de firma noi (stocuri ramase din anii trecuti), marci precum Zara, Only, Bershka, etc.
Daca le cumpar de la un distribuitor en-gros din tara sau din spatiul intracomunitar cu factura, mai e necesar sa obtin vreo licenta sau acordul scris de la titularii acestor marci? Furnizorul spune ca nu am nevoie de certificat de conformitate pentru ca produsele pot fi verificate dupa codul de bare.

Multumesc.

A intrebat Nicoara Laura

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 2.03.2016, 08:17

Daca furnizorul nu va emite si certificate de conformitate pentru respectivele marci ,inseamna ca sunt contrafacute .
Dumneavoastra aveti obligatia sa emiteti la cumparatori certificat de conformitate ,pentru ca au si acel termen de garantie de 30 zile ,in care poate fi inlocuit produsul.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 2.03.2016, 10:07

Distribuitor en gros din tara ptr astfel de firme, va contrazic !Nu cunoasteti sistemul lor si modul de functionare,din pacate ! Nu au nevoie de nimeni,totul au in mina lor si se ocupa de marfa pina la reducerea preturilor pe platforma magazinelor .Ce gasiti,este marfa contrafacuta,falls,deci intrati in conflict cu legea si avocatii firmelor respective . Nu sinteti avizata si recunoscuta nu puteti vinde produsele lor ! Da ,privat puteti,nu vi se potriveste marimea,ati facut o greseala de achizitionare puteti sa va ,,revindeti,, produsul,dar nu sub forma prezentata de dstra ! Furnizorul ,cum spuneti este numai si numai Firma respectiva!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello