Intrebare rezolvata

avatar

Este o idee buna sa gasesc producatori care sa vanda prin intermediul magazinului meu online?

Buna ziua,

In scurt timp voi finaliza un magazin online care va avea ca si activitate comercializarea de produse cosmetice bio-organice. Ar fi o idee buna sa caut producatori de cosmetice bio-organice carora sa le comercializez produsele prin sistem drop shipping si sa le ofer spatiu publicitar prin intermediul site-ului meu in schimbul unui comision lunar?

A intrebat Macovei Bogdan

Raspunsul ales

avatar

Ionela Iliesi a raspuns pe 23.02.2016, 02:03

Sigur.

Magazinele online au ajuns sa coste 7000 de lei sau mai mult si nici nu sunt foarte bune (aspect medicoru, incarcare greoaie pagini, lipsa design responsive) sau sigure (lipsa securizare date, lipsa https).

Daca o sa aveti un magazin online excelent ca aspect, functionalitati, promovare, beneficii reale care sa merite plata unui comision lunar, ar fi o varianta avantajoasa.

Sursa: Ela Iliesi, http://www.elailiesi.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 23.02.2016, 09:24

Desigur. Ma intereseaza un parteneriat pe acest domeniu. Si eu am lansat un magazin online recent pe domeniul bio.

Mult succes!

Sursa: http://bio.mycalizone.com/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Horia Stoica a raspuns pe 23.02.2016, 14:11

Da, dar va recomand sa va concentrati pe marirea rating-ului, a rank-ului magazinului si pe accesibilitatea produselor in el.

Sursa: www.hdmark.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Ioan Bocancea a raspuns pe 23.02.2016, 20:19

Ideea este si a altora. Poate fi acest pas cel care face diferenta intre succees si esec. Drop shiping e un termen putin cunoscut deci greu de inteles. cei care/l cunosc probabil ca nu vor fi interesati de o colaborare cu tine intrucit esti la inceput, nu ai "un nume" si " o cifra..." Nu uita ca un pic mai multa munca te poate aduce pe calea succesului.Bafta !
Mai vorbim cind ne intilnim!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello