Intrebare rezolvata

avatar

Se poate produce paine in cuptor cu lemne la tara si cum se poate valorifica, in ce conditii ?

A intrebat Albacan Niculae

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 18.02.2016, 10:38

Intr-un cuptor traditional productivitatea este redusa si cea mai convenabila forma de valorificare ar putea fi magazinul propriu mai ales daca aveti o accesibilitate rezonabila catre potentialii clienti.
Pentru a functiona aveti nevoie sa va inregistrati in calitate de comerciant ( recomandabil ca SRL) si sa obtineti avizul DSVSA - Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si DSP - Directia pentru Sanatate Publica. Solicitati mai intai aviz pe proiect pentru a vedea in mod oficial care sunt cerintele lor ( flux fara intoarcere, apa curenta, boiler pentru apa calda, etc)
Pentru a fi rentabil cu un astfel de cuptor ar trebui sa organizati lucru in trei schimburi astfel incat cuptorul sa nu se raceasca. Pentru constructia unui cuptor eficient va trebuie un mester cu experienta in domeniu ( sa stie cum sa includa sticla sparta in corpul cuptorului etc)

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello