Intrebare rezolvata

avatar

Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru spalatorie auto pe submasura 6.2?

Buna ziua! Doresc sa obtin finantare nerambursabila pentru a infiinta o spalatorie auto pe submasura 6.2 in judetul Ilfov, dar cat mai aproape de Bucuresti (Chiajna sau Domnesti) , de preferat aproape de un complex rezidential. Consider ca in zonele de case ,in mediul rural majoritatea oamenilor isi spala masina in propria curte, si nu as avea prea multi clienti.

Deoarece nu detin teren, cu 50000 euro cat se da la submasura 6.2 , am sanse sa cumpar 50-100 metri patrati de tren si sa infiintez o spalatorie cu 2 rampe clasica sau la jeton ? Ce suprafata minima e necesara pentru spalatorie cu 2 rampe ? Ce imi recomandati: clasica sau la jeton ? Ce avize si autorizatii sunt necesare ? Cat costa o asemenea investitie ? E obligatoriu sa existe canalizare sau e ok si cu fosa septica pentru apa folosita? Costa mult vidanjarea ? E profitabila aceasta activitate ?

Va rog sa imi recomandati furnizori care au aparatura pentru spalatorie sa imi pot face niste calcule.

Multumesc!

A intrebat Petre Vasile

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 18.02.2016, 09:41

Buna ziua,

Sansele nu pot fi estimate, avand in vedere ca nu va cunoasteti specificul activitatii. Consultantul in accesarea fondurilor europene are un rol distinct fata de Consultantul in dezvoltarea afacerii. Eu cred ca in primul rand aveti nevoie de un Consultant pentru afaceri care sa va ajute cu un Plan de afaceri. Apoi sa identificati un consultant cu recomandari bune si un proiectant, avand in vedere doriti si lucrari de constructii. Profitabilitatea si fezabilitatea afacerii este analizata de Consultantul in afaceri, solutia tehnica cu teren, echipamente, fose etc este data de arhitect, iar proiectul este realizat de Consultantul fonduri nerambursabile.

Pentru proiecte care contin lucrari de constructii, inclusiv amenajari si echipamente cu montaj, trebuie dovedit dreptul real asupra infrastructurii (vanzare-cumparare, concesiune, donatie, mostenire etc.

De asemenea, trebuie sa va faceti functionala investitia nu cu 50.000 Eur (aceasta este valoarea totala a proiectului), ci cu prima transa de 70%, respectiv cu 35.000 Eur. Vindeti de minim 30% din prima transa, deci de 10.500 eur (anual apoi, timp de 5 ani de la finalizarea implementarii proiectului), dupa care primiti si restul de 30% din total proiect, respectiv 15.000 Eur.

Multumesc si multa bafta!
Silvia Butea
Consultant fonduri nerambursabila

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Eqinto Sarl a raspuns pe 17.02.2016, 11:42

Regulile sunt clare (intrati pe site-ul AFIR si cititi):

" obiectivele care presupun lucrări de construcții-montaj prevăzute în Planul de Afaceri, solicitantul trebuie să dovedească dreptul de proprietate asupra clădirii şi terenului aferent."

Deci nu puteti depune proiect daca nu aveti terenul in proprietate deja.

Cine va spune altfel ca sa va faca sa platiti bani pentru o consultanta fara rost va pacaleste.

Mult succes,

Daniel
info@eqinto.eu

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 22.02.2016, 23:23

Buna ziua,
Toate aceste intrebari isi au raspunsul intr-o ampla cercetare tehnica si de piata.
Daca aveti nevoie de un astfel de studiu, puteti sa ne contactati.
O zi frumoasa!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 17.02.2016, 09:10

Buna ziua,

Puteti obtine fonduri pentru spalatorie auto, dar sunt unele conditii care trebuie indeplinite.Firma noastra va poate ajuta in elaborarea unui astfel de proiect , iar partenerii nostri de la EHRLE va pot ajuta cu tehnologie germana in ceea ce priveste echipamentele de spalatorie si know-how-ul .
Mai multe informatii despre noi gasiti pe site-ul www.cepu.ro, sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .
Va ajutam cu placere!

Mult succes, toate cele bune!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello