Intrebare rezolvata

avatar

Este posibila o mutare punct de lucru in mediu online?

Detin un SRL in cadrul caruia comercializez articole de imbracaminte si incaltaminte in regim en-detail. Doresc sa imi schimb punctul de lucru, dar in acelasi timp sa imi deschid un site si sa vand doar online.

1. As dori sa stiu ce se intampla cu casa de marcat?
2. Pentru noul punct ma gandeam sa inchiriez o garsoniera nemobilata pentru ca e mai ieftin dar dupa cum stiti, nu prea se fac contracte de inchiriere in acest caz. Trebuie neaparat?

A intrebat Gabriela Gafton

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 17.02.2016, 17:45

Da ! Puteti si i bine sa stiti ca produsul vindut va obliga la eliberarea de act de vinzare,asa incit cel ce cumpara sa stie ce calitate si ce a cumparat,de unde,cine se face vinovat de ulterioare defecte,probleme ! Puteti sa treceti chiria la cheltuieli,intrebati un contabil inainte de a face acest pas ! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 18.02.2016, 09:27

Buna ziua,

1. Daca casa de marcat a fost fiscalizata pe punctul de lucru, pe care doriti sa-l inchideti, in momentul inchiderii, cu actele de inchidere de la ONRC luati legatura cu firma care va asigura service-ul ca sa va predea memoria fiscala la ANAF. Casa de marcat in sine o puteti pastra si eventual sa o fiscalizati pe un alt punct de lucru sau pe un punct de lucru mobil(daca o sa va ganditi sa mergeti cu produsele prin targuri si piete)

2.Ca sa va deschideti un nou punct de lucru OBLIGATORIU la ONRC trebuie sa depuneti dovada detinerii spatiului. Aceasta poate fi un Contract de inchiriere sau un Contract de Comodat (cum va intelegeti cu proprietarul).

Sa luati in calcul ca aveti nevoie si de aprobarea vecinilor si Asociatia de proprietari (daca ea exista ).

Mult succes
Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello