Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru banner outdor sau caseta luminoasa?

Buna ziua,

Vreau sa va intreb, ce avize imi trebuie pentru a plasa un banner cu recalama pentru firma mea care se afla la parterul unui bloc. Astazi am umblat doua ore la primarie, unde m-au trimis dintr-o parte in alta, neinstiintandu-ma nimeni corect, tot ce am reusit sa obtin a fost o crerere pentru emiterea certificatului de urbanism, cu mentiunea sa consult un proiectant si atat.

Daca ma puteti lamuri si pe mine cum sa obtin acest aviz sau ce e de facut in continuare, v-asi fi recunoscator.

O zi frumoasa!

A intrebat Stancu Alexandru

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 16.02.2016, 07:24

Procedura este urmatoarea: Se face cerere catre primarie prin care se cere afisarea bannerului (mp) pe locatie indicata printr - o schita. Daca locatia este proprietate privata nu mai necesita alte cheltuieli. In cazul in care locatia este  (publica) se percep taxe, lei/mp, tarife ce se afla de la functionarii publici din primarie. Sunt obligati sa le prezinte deoarece in functie de bani va puteti face si marimea bannerului. Nu cred ca este nevoie de ,,certificat de urbanism" deoarece d-voastra nu modificati aspectul general al cladirilor. Functionarul public din primarie care va trimite de la ,,Ana la Caiafa" este obilgat inainte de toate sa va dea si TEMEIUL LEGAL IN BAZA A CEEA CE CERE".  Din propria experienta pot spune ca am procedat intocmai si am pus doua bannere de cca 6 mp in doua locatii propietatea unei fundatii si cealalta privata. Nu am platit  nimic pt. aceasta, dar am primit aprobare de instalarea bannereului pe perioada de... si pe undeva din Vestul Tarii. Va dorim succes si sa intalniti functionari cat mai amabili si serviabili.

Sursa: proprie

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello