Intrebare deschisa

avatar

Care sunt pasii pentru a construi o statie PECO?

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, as dori sa construiesc o statie PECO si pe urma sa contactez mai multe companii, cum ar fi OMV, PETEOM, MOL, etc. Ori sa contactez o companie si ea sa imi dea indicatii cum sa construiesc acel PECO. Sunt tanar, sunt la inceput de drum, rog pe cineva sa ma ajute sa ma invețe care sunt demersurile. Tot ce stiu este ca, costurile depasesc 100.000 euro.

A intrebat Adrian Moldovan

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 14.02.2016, 10:37

De ce ai vrea sa te bagi intr-un astfel de business, care necesita investitie initiala mare, risc mare, controale multe si castiguri chiar mici in conditiile in care exista un cartel pe piata?

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz


avatar

Eu Eu Eu a raspuns pe 12.03.2021, 10:32

:)))  imi cer scuze ca incep prin a rade...nu m-am putut abtine... dar ... am o prietena care asta face si...deja este in pragul disperarii ... Multiple autorizarii la care se adauga stresul provocat de mafia locala care impiedica emiterea autorizatiilor . Are cred cca 2-3 ani de cand a inceput demersurile . Nu vreau sa va descurajez , ci doar sa stiti la ce va inhamati . Nu e usor , insa nu e imposibil .Cu siguranta trebuie sa aveti sustineri in zona de la autoritatile locale...Cat despre pasi...e un mare si stufos labirint

Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Salt Star a raspuns pe 12.02.2016, 12:23

Mergeti la Rompetrol si va luati franciza de la ei.

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.02.2016, 16:53

Constructia nu i o problema ci scopul !Trebuie sa puteti sa folositi si valorifica investitia,deci daca nu aveti avizarea celor in drept,ramine o constructie ! Contracte,livrare ,etc. Succes

Voteaza:   0 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello