Intrebare rezolvata

avatar

Este rentabila o afacere cu cafea?

Am gasit un furnizor de cafea, cafea boabe, la plic si este de acord sa il reprezint in zona mea de lucru.


Noi suntem redistribuitori!

1. este rentabila o astfel de afacere?

2. exista riscuri?

3. am studiat concurenta si ei o duc destul de bine!

4.De ce ar mai trebui sa tin cont?

Multumesc.

A intrebat Ioan Rednic

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 8.02.2016, 09:06

Buna ziua,

1. Orice afacere poate sa fie rentabila atat timp cat stiti cui va adresati, si sa aveti un plan de "bataie". Si bine inteles de conditiile contractului pe care il semnati cu furnizorul.
Sa luati in calcul pe ce perioada puteti sustine(daca este cazul) o astefl de dezvoltare...fiindca rezultate de regula NU se vad din prima zi.

2.In orice afacere exista riscuri, aici intra in jos determinarea, cunostiintele si  perseverenta  dvs. Nu exista afacere fara riscuri.

3. Trebuie sa studiati piata, ce cer clientii, ce puteti dvs oferii/aduce in plus fara de concurenta, ce va diferentiaza........fiindca daca produsul similar are acelasi pret/aceeasi cantitate si calitate.......... Mai bine vedeti ce Nu este pe piata si clientii si-ar dori!!!

4.Incepand de la negocierea contractului cu furnizorul(cantitate, termene de plata, politica de retur.....) pana la incasarea de la clienti, si in afara de cele spuse mai sus......modul de depozitare, distribuire.....

Mult succes

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello