Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot obtine certificat de producator pe o cultura care se afla pe un teren ce nu e proprietate?

Am o cultura de lavanda nou infiintata si as dori certificat de producator in scopul comercializarii florilor obtinute dar si rasadurilor. Problema este ca terenul nu este proprietatea mea iar cei de la primaria Teiu (Arges) spun ca trebuie sa fac act de vanzare-cumparare sau sa il fac pe numele actualului proprietar.

Exista si alta varianta? Concesionarea terenului pe 50 ani? O lege ceva care imi permite sa nu imi schimb domiciliul actual?

A intrebat A Cristina

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 24.02.2016, 22:23

Bună ziua
Soluția este contract de arendă cu proprietarul, înregistrarea acestuia în Registrul Agricol la Primărie(vi se va deschide rol în Registrul Agricol). Apoi veți solicita atestat de producător și carnet de comercializare de la primărie.
Succes!

Sursa: http://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 4.02.2016, 14:27

Se poate sa faceti cu propietarul contract de inchiriere a terenului,si asa puteti obtine certificatul de producator

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.02.2016, 10:17

desigur,concesionare. Aveti  dreptul la contract de concesionare ,chiar prelungirea lui,dar,ramine la intelegere cu Primaria,clauze si preferinte inscrise in conract (ref . la schimbarea domiciliului nu se cunoaste nimic ) ! Succes

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello