Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot obtine diploma de sudor avand o experienta destul de mare in electric si co2?

Am lucrat in Spania in structuri metalice timp de 2 ani electric plus in Bucuresti la Floris Construct !

Deasemeni in Spania in fabrica constructii metalice co2!

A intrebat Fanel Saioc

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 31.01.2016, 17:41

Aveti posibilitatea certificarii prin evaluarea competentelor profesionale obtinute pe alte cai .

Autoritatea Nationala pentru Calificari - ANC este institutia care coordoneaza la nivel national activitatea de evaluare si certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale. In temeiul articolului 342 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, modificata si completata prin Ordonanta de Urgenta nr. 49/26.06.2014, și a Hotararii Consiliului de Administratie al ANC din 5 august 2014, in cadrul ANC a fost infiintat Centrul National de Acreditare (CNA), structura fara personalitate juridica, care autorizeaza centrele de evaluare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale, acrediteaza centrele de evaluare si organismele de evaluare.
Aveti la aceasta adresa lista Centrelor autorizate unde puteti cauta un Centru autorizat pentru evaluarea si certificarea competentei ca sudor : http://www.anc.edu.ro/?page_id=222

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.02.2016, 10:22

nimic si nimeni nu poate angaja ca sudor pe cineva care stie sa sudeze !Curs,calificare,diploma atesta si permite practicarea acestei activitati legal si Sub conditiile de respectarea normelor corespunzatoare. Cei care practica ,,biomagnetism,, vindeca privind si pun mina cica,sau ...nu s doctori si nu pot fi doctori!

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello