Intrebare rezolvata

avatar

Cine ma poate ajuta in rezolvarea unui caz de executare silita?

Pe scurt: am adus o masina din Germania in 2003, in 2006 vama a facut verificari si chipurile, certificatul EUR 1 nu era valabil. Mi-a facut un act constatator pe care din nefericire nu l-am contestat. In anul 2008 mi-au facut dosar de executare silita. Eu i-am actionat in judecata, am fost in Germania si am adus un nou certificat EUR 1 identic cu cel prezentat in vama in anul 2003 si am castigat procesul cu vama.

In sentinta civila se stipuleaza ca instanta admite contestatia la executare si dispune anularea actelor de executare silita emise de vama.
Dar, surpriza: vama mi-a trimis un nou dosar de executare silita.
Cum pot iesi din situatia asta. Poate ma ajuta cineva sau ma indruma ca am impresia ca ceva nu este in regula in tara asta.

Va multumesc.

A intrebat Apetrei George

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 31.01.2016, 11:44

Stiti cum suna intrebarea dumneavoastra? Ca si cand ati scrie unui medic ca suflati greu si doriti medicamente, fara sa dati alte detalii. Al doilea dosar de executare silita ce obiect are?
Sfatul meu este sa contactati un avocat specializat in acest tip de litigii.
Cautati in orasul dvs un avocat si discutati cu el. Pe acest site veti primi opinii diferite deoarece niciunul dintre postaci nu e specialist. Specialistul stie ca nu e normal sa dea raspunsuri fara a vedea intai dosarul.

Sursa: Av. Horea Bortan

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Razvan Cretu a raspuns pe 1.02.2016, 11:05

Stimate domn,

Apelati cu incredere la serviciile noastre de suport juridic si reprezentare in instanta.
Scrieti-ne pe cc@carmencretu.ro sau sunati la 0725. 220. 955.

O zi frumoasa!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello