Intrebare rezolvata

avatar

Ce utilaje, masinarii standard imi trebuie pentru a deschide un mic atelier de incaltaminte?

As vrea sa-mi deschid un mic atelier de incaltaminte la comanda si as vrea sa stiu ce fel de masinarii, utilaje standard am nevoie, ce fel de angajati o sa am nevoie.

A intrebat Flavia Badalica

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 17.01.2016, 00:25

Buna ziua,

va puteti uita pe acest site pentru necesar de utilaje si alte consumabile http://cizmariemoderna.ro

Legat de angajati...clar va trebuie cineva care are experienta in acet domeniu, in caz contrar riscati sa inchideti mai repede decat ce deschideti atelierul.

Sau eventual cautati printre pensionari pe cineva cu experienta si pe cineva dispus sa invete: practica, voluntariat, contract cu timp partial....

Numai bine.

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 14.01.2016, 17:19

daca doriti sa deschideti un Atelier de incaltaminte,trebuie sa cunoasteti mult mai mult despre aceasta meserie,nu numai dotarea. Sa executati o pereche de incaltaminte ,,la comanda,, necesita implicare profesionala ,cunostiinte max. in domeniul acesta !O Idee f sanatoasa, dar,nu cunosc necesarul si lista de auxiliare care sa poata sa va ajute ! Nu uitati materia prima,interesul si volumul activitatii,posibilitatea implicarii si comercializarii! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello