Intrebare rezolvata

avatar

Ce costuri implica avizul de mediu si de pompieri pentru un atelier de productie produse artizanale?

As vrea sa fac afacera mea, SRL sau SRL-D, pentru productia de produse din lemn, artizanale, traditionale, vanzarea lor pe site propriu si pe site-uri externe.

insa cred ca voi avea nevoie de avize speciale pentru ca voi produce intr-un atelier si nu o voi vinde produsele altora. Dvs. cei cu experiente imi puteti zice ce avize necesita acest lucru si cam cat ar costa?
Ma gandesc la avizul de mediu, de la pompieri, protectia muncii, si altele pe care momentan nici nu imaginez ca ar trebui sa am in viitor.

Vreau sa fac o analiza amanuntita ca sa pot estima platile anuale, excluzand cele de impozit.

va multumesc,
Barni

A intrebat Tibor-barna Szoke

Raspunsul ales

avatar

Marian Popescu a raspuns pe 10.01.2016, 22:30

Mergi la negru ca pana acum Barni!Iti trebuie autorizatie functionare primarie, beton pe jos, contract cu firma care colecteza rumegusul, alarma de incendiu, autoizatie pompieri, autorizatie mediu.N-ai autorizatie de mediu iti fac reducere la amenda.Doar 30.000 ron Mergi cu Fred pe val ca in epoca de piatra ca e mai bine!

Sursa: www.francize-romanesti.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 11.01.2016, 15:51

lucrati cu materiale naturale, usor inflamabile,rezidurile sint la fel,deci, legal,corect este numai ce va poate ajuta si apara in fata legii-munciti legal ! Daca i prea mult si nu dispuneti ,expuneti articolele la cineva de incredere cu Firma si procente la vinzare-!Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello