Intrebare rezolvata

avatar

Pot acesa fonduri europene pe SRL-ul la care sunt administrator?

Am 21 de ani sunt administratore de un SRL locuieasc in Italia dar vreau sa ma intorc in Romania si sa deschid o activitate in domeniul agricol pe masura 6.1.

Pot acesa fonduri europene pe SRL-ul la care sunt administrator sau trebuie deschisa o alta societate , ma ajuta cu ceva acest SRL care functioneaza de circa doi ani a fost mereu pe profit si  nu avem datorii la stat .

Va multumesc .

A intrebat Tiberiu Popescu

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 5.01.2016, 09:41

Buna ziua,

Sunt mult mai multe aspecte de discutat atat legate de activitatea firmei, cat si de Dvs. in calitate de Administrator, dar si de tanar fermier. Daca nu sunteti in actionariatul firmei, ci doar Administrator, firma nu este a Dvs., deci aceasta varianta cade din start.

Ma puteti contacta pentru stabilirea gratuita a eligibilitatii pe adresa silvia.butea@verticalfinance.ro, insa va rog sa oferiti mai multe detalii atat despre situatia existenta, cat si despre ceea ce doriti prin intermediul proiectului.

Multumesc,
Silvia Butea
Consultant fonduri nerambursabile

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 4.01.2016, 10:21

Desigur,mergeti la registrul Agricol din localitate si acolo va da toate relatiile.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Eqinto Sarl a raspuns pe 4.01.2016, 15:30

Pe acest SRL nu puteti accessa masura 6.1 (tanar fermier), pentru ca firma este activa de 2 ani.

Insa daca sunteti deja administrator pe o firma cu activitate agricola, este posibil sa nu mai puteti niciodata sa accessati dumneavoastra 6.1, pentru ca sunteti deja instalat cu putere de decizie intr-o firma.

Daca firma actuala nu activeaza in domeniul agricol, atunci ati putea sa va instalati pentru prima data ca tanar fermier, dar sub o alta entitate juridica: fie ca PFA sau SRL.

Cel mai bine sa discutati cu o firma de consultanta care sa analizeze exact cazul dumneavoastra.

Toate cele bune,

Daniel

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello