Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot gasi un investitor pentru ideea mea?

Buna ziua
Detin o suprafata de 1,3 Ha teren planat in intravilan Baia Mare , zona insustriala , cu  acces TIR si toate utilitatile.
Detin de asemenea utilaje terasiere , camioane basculabile si utilaje constructii , dar si camioane pentru transport marfa generala.
Caut un partener / asociat , pentru realizarea unei investiti pe acel teren , intr-o forma reciproc avantajoasa . Sunt dispus sa sustin si eu , fianaciar o parte din investitie , si sa cedez o cota-parte din suprafata de teren , pentru ca afacerea sa fie echitabila.
Terenul se afla in imediata vecinatate a sediului central al firmei ATP Exodus, in zona mai exitand , firme de transport international , o fabrica geamuri termopan , depozit  jucarii,  fabrica   lacuri vopsele , fabrica contacte electrice etc.
Cu stima :
Beniamin Hotea

P.S. O idee la care m-am gandit ar fi construirea unei sectii de vopsire in camp electrostatic, intrucat  cunosc clienti interesati de aceste servicii.

A intrebat Beniamin Hotea

Raspunsul ales

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 3.01.2016, 13:13

Buna ziua si La Multi Ani!

O solutie ar putea fi investitorii Business Angels.

Uite cateva link-uri:

http://businessangels.ro/
http://www.finantare.ro/catalog-business-angels
http://www.wall-street.ro/tag/business-angels.html

Mult succes!

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Eqinto Sarl a raspuns pe 4.01.2016, 15:39

Buna ziua,

In primul rand, nu va recomand sa cedati o parte din teren. Intotdeauna sa pastrati terenul proprietatea dumneavoastra. Cel mult puteti face un contract de inchiriere, insa sa nu cedati proprietatea niciodata.

In al doilea rand, daca aveti niste banuti pe care ati putea sa-i investiti, aveti si terenul, incercati sa faceti un proiect cu fonduri europene.

Incercati sa vorbiti cu un consultant pe fonduri europene, sa vedeti ce v-ar putea spune.

Toate cele bune,

Daniel

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Idei de Afaceri

Axello