Intrebare rezolvata

avatar

De cati bani este nevoie sa deschid o afacere cu tigari?

As dori sa incep o afacere, distributie tigari pe 3-4 judete.

Am analizat concurenta si este o afacere banoasa si in criza , concurenta cu 15-20 de angajati scoate intre 7si 10 mil de euro /an !


1. unde pot gasi distribuitori, producatori ?

2. care ar fi investitia pe care ar trebui sa o fac la inceput ?


Cu stima

A intrebat Ioan Rednic

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 4.01.2016, 10:18

De gasit producatori,distribuitori gasini,principalul este sa aveti destui bani ,sa porniti asemenea afacere.
Tinand cond ca un cartus costa in medie 150 ron,si adaosul nu este foarte mare.
Doar din rulaj se poate castiga.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 29.12.2015, 01:52

Daca analiza dvs a fost buna, deja ar fi trebuit sa identificati concurenta, piata, furnizori, preturi, eventuale avantaje concurentiale care sa va diferentieze de restul vanzatorilor de pe piata. Cam astea sunt intrebarile care isi gasesc raspuns intr-o analiza serioasa.
Fara o nisare serioasa inseamna ca aveti curaj si inconstienta de a intra in concurenta cu firme ce detin zeci de milioane de euro.
Bravo. Succes.
Nu vreau sa va pun frane ci sa va trag un semnal serios de alarma. Studiati-va temeinic piata si concurenta. Apoi faceti business-ul intr-o formula noua.

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 29.12.2015, 18:23

Intr adevar banoasa,dar,deja din start sanse nule ! Statul a inchis fabrici bune de tigari ptr a putea introduce x y ce si cum vrea,ptr a putea intinde mina la mita ! Deci ,parere personala,cercetat domeniul,cunoscator,nici o sansa !Da,cumparat tutun si impachetat ,tigari de foi,etc. Avizarile va fac sa renuntati inainte de a incepe,realizari de mil. de euro sint ireale,intr o tara unde nu se toarna 1km de astfalt corespunzator,aici unde fondurile Eu, nu exista ,tocmai  , cu asa ceva nu se poate fura,verifica altii si acestia nu s ,,dottore,,si cer inapoi ce nu se face! Asa ca ptr o astfel de ,,afacere,, nu ai nevoie de bani!Succes intr o alta Idee oricare ar fi ea !

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello