Intrebare rezolvata

avatar

Cum credeti ca ar trebui sa-mi promovez afacerea?

Salut,

Mi-as dori sa deschid o firma cu vanzare de perdele si draperii. Detin suma de 10.000$
Am doua croitorese cu experienta care ar vrea sa lucreze in firma.

Detin locatie (nu e centrala la stradala ).

Din ce am studiat pe piata, in afara de marile lanturi (Dedeman,Practiker,Diego, etc) mai exista doar o firma care face asa ceva in oras.

Ideea ar fi ca detin locatie,care urmeaza a fi amenajata ( nu stiu cat conteaza frontul stradal in acest tip de business), pot angaja o vanzatoare si o croitoreasa pentru inceput (ambele cu 4 ore pe cartea de munca), gasesc distribuitori de materiale (perdele si draperii ) pe care sa le prelucrez la cererea clientului. Aduc in plus fata de concurenta, montarea la domiciliu.

Aceastea ar fi pentru inceputul afacerii. Ce credeti, cu o buna promovare ( pliante,facebook,site) si bineinteles, multa munca, afacerea ar putea avea succes ?
Pe viitoar daca ar merge bine, asi putea sa ma extind, sa mai am un spatiu de prezentare in zona foarte circulata (mall) si sa introduc si alte produse ( covoare, tapet etc )
Astept pareri,orice sfat este bine venit.

Multumesc.

A intrebat Stancu Alexandru

Raspunsul ales

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 12.12.2015, 08:31

Felicitari! Stiti ce va doriti de la afacere, aveti un obiectiv si un plan.

Referitor la promovare, eu v-as recomanda sa mergeti pe combinarea ambelor variante, offline si online. Un website este esential pentru ca va ajuta sa va faceti o baza de date de clienti si de recomandari.

O alta strategie sunt parteneriatele cu firma care ofera servcii complementare: curatenie, amenajari interioare, produse eco pentru curatenie, etc

Sa va ganditi prin ce va diferentiati si sa aveti o oferta unica de vanzare. Sa oferiti garantii, consultanta si alte servicii pe care le identificati ca le cauta clientii dvs.

Mult succes!

Sursa: naturapentrusanatate.com/portfolio/construieste-ti-un-imperiu-online

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 12.12.2015, 13:07

Buna ziua,

Bun venit in afaceri !

" Aduc in plus fata de concurenta, montarea la domiciliu." - Ma faceti sa rad, concurenta ofera transport si montaj gratuit :)

Cea mai buna modalitate de promovare este participarea la targuri, expozitii, targuri sezoniere care au loc local in marile orase, reclama la TV si Radio.

Poate gasiti un post de RADIO, TV cu care sa semnati un contract de BARTER - dvs le dati produse si ei va promoveaza GRATUIT.

Daca doriti sa va extindeti rapid ar fi o varianta sa dati firma in FRANCIZA, dvs contra unei sume de 10.000 de euro oferiti viitorului cumparator marfa+suport+training+materiale de promovare+brand+altele.

Bafta.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 12.12.2015, 10:29

Incearca reclama pe AdWords (Google), pe Facebook si alte retele sociale.

Sursa: http://www.contabilgorj.ro/

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello