Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare si cam cat costa sa fac o scoala de soferi?

Vreau sa imi fac scoala de soferi in Slatina. Sunt eu si un prieten care o sa facem 25 de ani si vreau sa stiu toate actele necesare si ce criterii mai sunt de indeplinit. Vrem sa cumparam doua masini pe care sa fim instructori. Pentru a face firma, de ce avem nevoie si un cost informativ al actelor.

A intrebat Ion Alin

Raspunsul ales

avatar

Ioan Rednic a raspuns pe 12.12.2015, 13:44

Buna ziua,


aveti 2 posibilitati:

1. faceti dvs toata  investitia si incepeti activitatea

sau

2. exista posibilitatea sa primiti fonduri guvernamentale prin PROGRAMELE  Tineri, Start, Comert pentru SRL-D - Dvs faceti si depuneti un proiect si dupa aprobare puteti cumpara 2 masini noi, puteti sa va dotati , amenajati un spatiu , sa cumparati materiale , calculatoare etc pentru sala si veniti dvs cu o contributie proprie de 10%+TVA-ul aferent proiectului , in total 5000 de euro.

Eu va sfatuiesc sa va faceti un SRL-D - va costa doar 200 de lei cap. social pe care ii veti recupera ulterior prin retragere de la banca , apoi cred ca aveti nevoie de niste autorizatii de la Politia rutiere- asta aflati doar daca mergeti la ei , aveti nevoie de 2 masini - gasiti cu 2000,2500 de euro pe piata masini bune , masinile trebuie dotate cu echipamente  specifice scolilor de soferi , aveti nevoie de calculatoare-gasiti cu 250,300 la mana a 2-a si un program asemanator cu cel de la politie cu chestionare .


Cost estimativ cu infiintarea firmei daca va faceti un SRL-D = 0, cost contabil /luna minim 300 de lei, cost cu echipamente +dotare sala+program de chestionare + masini = 6000 de euro sau mai putin !

Bafta.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 4.01.2016, 10:29

In primul rand trebuie sa aveti atestat pentru instructori si apoi va apucati de restul.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello