Intrebare rezolvata

avatar

Ce idee de afacere mi-ati recomanda in acest caz?

Buna ziua!

Am 26 de ani si sunt angajat, avand un program fix, de luni pana vineri de la 8 la 16, insa as mai face si altceva in afara orelor de lucru. Ce credeti dumneavoastra ca ar merge ca idee de afacere pe care as putea sa o pun in practica, avand in vedere timpul destul de redus si faptul ca traiesc intr-un oras cu aproximativ 102.000 de locuitori, judetul aproxmativ 320.000, in scadere, in nord-vestul tarii, zona de campie? Din ce am ctiti prin intrebarile rezolvate, m-as orienta mai mult catre productie, dar nu dispun de un buget prea mare...cam 5-6000 de euro.

Mentionez faptul ca imi place si ma descurc cu "lucrul facut de mana" sa ma exprim asa...imi place sa invat lucruri noi si prind si destul de repede. As vrea sa nu ma orientez neaparat cu produsele catre piata din orasul sau judetul meu, ci national sau de ce nu international.

Cu gandul ca timpul este cel mai pretios cadou pe care un om il poate oferi, va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoasta!

A intrebat Mohr Edmond

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 30.11.2015, 01:50

Bine zis- PRODUCTIE. IN PRIMUL RAND NU CUNOSC CARE ESTE ORASUL DVSTRA.
Timp aveti berechet - vorba romanului, totul este sa va placa si sa nu aveti probleme cu frica si imunologia. Pot sa recomand ceea ce fac de cand ,,ma cunosc". Se potriveste de minune APICULTURA pana la adanci batraneti. Daca aveti 26 de ani ,,la multi ani" si mult noroc cu albinele la un loc. Bugetul este destul de consistent deoarece cu 1000 de euro incepeti deja sa fiti manager, sef de marketing, sa lucrati in participatiune si multe alte ocupatii ce vi le da domeniul ap[icol. Din cate imi dau seama sunteti de prin Bihor. daca doriti mai multe puteti sa ne contactati la email ; dumitruistratie@yahoo.com, sau tel. 0746351192. Consultanta si informatiile sunt gratuite. Exista un program apicol PNA si unul mai consistent PNDR ...... 2020 Varsta este mai trebuie tiut cont de DOMICILIUL DSTRA SI SERVICIUL zona limitrofa.
Va dorim spor, buna orientare si alegere prospera.

Voteaza:   6 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 30.11.2015, 11:41

La varsta pe care o ai poti deprinde foarte usor abilitatile pentru o afacere online.

Incepi cu pasi mici, 2-3 ore pe zi, inveti si testezezi diverse tactici si strategii de marketing si comunicare online, intelegi piata online, te lansezi national, si international.

Chiar daca vrei sa faci productie sau sa vinzi produse deja testate pe piata, este cea mai buna investitie pe care o poti face.

Daca te intereseaza produse electronice, trimite-mi un mesaj.

Mult succes!

Sursa: http://naturapentrusanatate.com/portfolio/construieste-ti-un-imperiu-o...

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello