Intrebare rezolvata

avatar

Ca sa infiintez o agentie de recrutare online am nevoie de un SRL?

Ca sa infiintez o agentie de recrutare online am nevoie de un SRL ? NU ma intereseaza recrutarea pentru job-uri in strainatate. Cat de greu se obtin aprobarile pentru o astfel de agentie care isi desfasoara activitatea doar pe teritoriul Romaniei? Se pot obtine Fonduri Europene pe aceasta ramura de business? Ma puteti indruma cu niste pasi?

Va Multumesc !
O zi frumoasa!

A intrebat Remus Georgescu

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 30.11.2015, 15:13

Buna ziua,

Da, aveti nevoie de SRL cu cod CAEN 7810 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca .
Aceasta clasa include listarea locurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o slujba, in situatia in care persoanele recomandate sau plasate in munca nu sunt angajati ai agentiilor de ocupare a fortei de munca. Aceasta clasa include: -activitati de investigare, selectie si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv -activitati ale agentiilor si birourilor de casting, cum ar fi agentiile artistice -activitati ale agentiilor on-line pentru plasarea fortei de munca Aceasta clasa exclude: -activitati ale agentilor sau agentiilor teatrale sau artistice, vezi 7490 .

In plus aveti nevoie de aprobarea de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pe raza careia o sa aveti sediu. Mai trebuie sa va inregistrati ca si operator baza de date cu caracter personal.

Iar Fonduri ptr aceasta activitate ...incercati pe masura -- Dezvoltarea Resurselor umane.

Mult succes

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 14.12.2015, 07:33

Pentru recutare forta de munca NU cunosc. Pentru CALIFICARE in diferite domenii de activitate - zidar, mozaicar, APICULTOR, LEGUMICULTOR PUTETI SA VA AUTORIZATI. Se face un dosar de AUTORIZARE ce cuprinde lectorii, planul didactic, autorizari sala de curs, practica, etc. La Centrele Judetene de calificare obtineti toate detaliile. (Banii sunt cei obtinuti din taxe- Nu fonduri europene).
va dorim suucces.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.11.2015, 10:30

nu,nu puteti obtine fonduri ptr o astfel de activitate !Daca nu doriti intermedieri,colaborari sau detasari in strainatate nu veti avea nevoie de un SRl,ramineti Sub ,,plafonul,, acceptat de realizari si puteti functiona . -OG nr 15/1996.succes!

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello