Intrebare rezolvata

avatar

PUG-ul tine loc de PUZ si/sau PUD?

Buna ziua.

Doresc sa cumpar o parcela de teren intr-un sat in plina dezvoltare langa Cluj-Napoca, Campenesti mai exact.

Proprietarul mi-a prezentat un CF, iar terenul e trecut ca fiind extravilan/pasune. Doresc sa specific, ca PUG-ul pe site-ul primariei prezinta zona intravilana. E vorba de stradute noi cu nume, plus de asta, pe straduta unde vreau sa achizitionez parcela, exista case cu numar. Mai sunt si toate utilitatile pe strada asta.

Vazand acest PUG pe site-ul primariei cu parcela in intravilan, sa inteleg ca CF-ul vanzatorului e mai vechi si trebuie doar innoit? Intradevar, candva inainte, cu ani in urma, zona a fost o pasune, insa primaria doreste sa incurajeze popularea cu tineri in satul respectiv. La cum v-am prezentat situatia, ar mai fi nevoie sa trec terenul in intravilan cu tot procesul ala de a mai aduna vecini, sa strangem 10000mp, sa facem PUZ etc. dupa ce-l voi achizitiona sau acest PUG usureaza si elimina varianta clasica de a trece un extravilan in intravilan? Scopul e de a construi o casa.

Va multumesc anticipat si va rog ajutati-ma.

A intrebat Coman Adrian

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 1.11.2015, 10:03

Nu pomeniti nimic explicit,despre ce a spus primaria in acest caz.Asta pentru ca  un CF ,nu este valabil mai mult de o luna de zile! Ceilalti vecini trebuie sa aiba cadastru! La oficiul de cadastru se stie cel mai corect care este situatia,pentru ca, oricum trebuie sa va faceti cadastru! Asa dar mergeti si acolo! Succes!

Sursa: RESEARCH  AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 2.11.2015, 13:52

PLANUL URBANISTIC GENERAL (P.U.G.) STABILESTE REGIMUL JURIDIC SI ECONOMIC AL TERENULUI
Ca sa va convingeti, solicitati un certificat de urbanism de la Primaria locala
0735.896 637

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello