Intrebare rezolvata

avatar

Cu 2 clase pot sa urmez un curs de calificare pentru a-mi deschide un magazin de haine?

Buna seara,

Am si eu nevoie de cateva informatii.

Vreau sa vin in tara si vreau sa-mi deschid un magazin de haine.
Am citit pe net ca trebuie sa am cursuri de calificare.

Eu nu am scoala, am decat 2 clase.
As dori sa stiu cu 2 clase pot sa urmez un curs de calificare?  Pentru a putea vinde?  Multumesc

A intrebat Gica Florin

Raspunsul ales

avatar

Vasilica Bancescu a raspuns pe 27.10.2015, 09:08

Ca să participați la un curs de calificare aveți nevoie de un certificat de absolvire al școlii și eu cred ca nu puteți urma un curs de calificare. Dar ca sa va convingeți întrebați pe organizatorii de cursuri de calificare și ei vă vor lămuri.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 27.10.2015, 10:45

Buna ziua,

Cursul de calificare nu-l puteti face, insa de ce va trebuie curs ca sa deschideti un magazin de haine. De asemenea, sunt si multe multe cursuri neacreditate pe care le puteti urma si chiar daca nu primiti o diploma, aveti parte de informatiile necesare Dvs. si va puteti folosi de ele. Multa bafta!

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Josef Wilhelm a raspuns pe 1.11.2015, 07:16

Nu te mai incurca singur , vezi daca poti deschide firma si magazin si fara certificat de absolvire scolara. Daca reusesti asta e deja 99% rezolvat problema ta, mai ramane 1% sa detii partea financiara si sa te poti mentine pe piata, adica sa nu dai faliment.....mare grija , Aduci numai haine bune si de valoare si le vinzi cu castig.


Bafta!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Bucalae Ioan a raspuns pe 29.10.2015, 14:19

Pentru a deschide un P.F.A., I.F. sau I.I. aveti nevoie de calificare in domeniu respectiv si nu am auzit sa existe cursuri acreditate pentru cei care nu au absolvit cel putin 8 clase.
Dar pentru a deschide o societate comerciala respectiv S.R.L. nu este nevoie sa aveti calificare, deasfel dupa noul cod fiscal, aplicabil din 01.01.2016, nu mai este nici un avantaj sa ai P.F.A., I.F. sau I.I. ci doar dezavantaje.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.10.2015, 19:44

firma DA,curs NU ! Ptr vinzare de second hand sau haine noi nu aveti nevoie decit de ce are nevoie oricare proprietar,marfa,imobil,acte cod caen adecvat,etc.Spor la treaba

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello