Intrebare rezolvata

avatar

Este posibila accesarea masurii 2.1 POR de catre un srl achizitionat ?

Buna ziua !  

Vreau sa-mi raspundeti si mie va rog la o intrebare referitoare la achizitionarea unui srl; care este situatia istoricului firmei, daca firma  are 2 ani vechime  si a avut angajat, in momentul preluarii de catre mine acea vechime o preiau eu ?

Daca angajez imediat pe cineva in cadrul ei apare ca intrerupere de activitate perioada de la demisia angajatului din firma si angajarea de catre mine ? Firma are 1 angajat.

Mentionez faptul ca ma intereseaza acest aspect pt a accesa masura 2.1 POR, , in ghid se cere firma vechime cel putin  1 an , fara intrerupere activitate si cu cel putin 1 angajat in acest timp ; este impediment la accesare daca achizitionez un srl ?

Multumesc.

A intrebat Stanciu Iulian

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 27.10.2015, 10:31

Buna ziua,

Puteti achizitiona un SRL care indeplineste conditiile de eligibilitate, in primul rand vechime 1 an calendaristic, un angajat full-time timp de 1 an calendaristic si profit pe ultimul exercitiu financiar. Daca vreti sa accesati in 2015, anul calendaristic se refera la 1 ianuarie-31 decembrie 2014. Exista o anumita procedura pentru a suspenda activitatea, iar acest lucru se vede dintr-un simplu Constatator. Inainte sa cumparati firma, o puteti verifica. De asemenea, ptr acel angajat (nu se refera la o persoana, ci la locul de munca efectiv sa fie ocupat), se poate verifica din Registrul salariatilor, extras Revisal din contabilitatea firmei respective.
Bafta!

Silvia Butea
Consultant fonduri nerambursabile
Vertical Finance S.R.L.

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello