Intrebare rezolvata

avatar

Mai merge afacerea cu pepeni?

Buna ziua,

Întrebarea e aceeasi din titlu, mai merge afacerea cu pepeni?

Ma aflu in județul Vrancea, comuna Maicanesti si am la dispoziție 2ha pe care as dori sa pun pepeni. Treaba sta cam asa, eu locuiesc in Italia si vreau sa ma retrag, dar pana atunci vreau sa fac aceasta pepeniera numai ca nu stiu daca mai este de moment profitabila si cam care ar fi pasii de urmat, adică: cand si cum se cultiva (ma refer daca e vreo metoda mai utila), sistem de irigare, îngrasamant, etc.

Mulțumesc.

A intrebat Antonel Toia

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 27.10.2015, 10:50

Buna ziua,

recomand un mic studiu de piata functie de piata careia va adresati - zona, caracteristici, preturi, dar si un mic buget de investii ca sa stiti de cati bani aveti nevoie si in cat timp ii scoateti, ca apoi sa obtineti profit. Aceste lucruri puteti sa le faceti insa numai daca va documentati tehnic vorbind, despre ce presupune aceasta afacere. Nu uitati ca aproape orice afacere merge daca are ingredientele necesare: piata, bani si implicare 100%. Incepeti cu implicare 100%, este primul pas in aflarea raspunsului la intrebarea Dvs. Pentru ca altfel, foarte bine eu sau oricine altcineva poate spune: da, merge afacerea cu pepeni, iar aveti veti constata ca nu e asa. A cui e vina atunci?

Exista si fonduri nerambursabile in acest sens, dar si in acest caz, raspunsul la intrebare tot Dvs. trebuie sa-l aflati si sa ne dati informatii pentru a scrie proiectul.

Multa bafta!
Silvia Butea

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 27.10.2015, 21:00

Maicanestiul era unul din "polii" de uscaciune din zona si ,in consecinta problema cea mai fierbinte este irigatul. Restul se poate afla de la directia agricola a judetului. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello