Intrebare rezolvata

avatar

As dori sa stiu ce criterii trebuie indeplinite pentru a deschide un loc de joaca pentru copii?

Buna ziua,

As dori sa aflu mai multe informatii despre fondurile europene nerambursabile pentru deschiderea unui loc de joaca modern pentru copii, tinand cont ca in oras nu exista nicio astfel de locatie, ce criterii trebuiesc indeplinite si cui trebuie sa ma adresez.

Va multumesc anticipat. Orice informatie imi poate fi utila!

A intrebat Fecu Oana Florentina

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 27.10.2015, 10:43

Buna ziua,

Pentru mediul urban, nu sunt alocate fonduri nerambursabile in acest sens pentru firme nou-infiintate. Va trebuie vechime 1 an calendaristic intreg, un angajat full time pe aceeasi perioada si profit pe ultimul exercitiu financiar. Deci numai daca achizitionati o firma care indeplineste aceste conditii sau infiintati una, dar aplicati abia in 2016. Pentru mediul rural, masura 6.2 s-a inchis, insa devine disponibila anul viitor. In ambele situatii, finantarea este de 100%, numai ca in cazul primeia, suma ajunge la maxim 200.000 Eur, in timp ce in cazul mediului rural, la maxim 50.000 Eur. Atentie, locul de joaca pentru copii sa nu fie cresa sau gradinita, pentru ca in mediul urban, nu se finanteaza.

Inscrieti-va la newsletter-ul verticalfinance.ro si pe Facebook la AFIR, pentru a vedea noutatile din cadrul PNDR 2014-2020, dar si informatii despre alte programe.

Multumesc,
Silvia Butea
Consultant fonduri nerambursabile
Vertical Finance S.R.L.

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 14.02.2016, 01:49

Programele SRL-D si START, pentru a incepe afacerea, sau programul COMERT SERVICII, daca aveti o firma cu o vechime de minim 2 ani, pentru a dezvolta afacerea.

Sursa: http://www.addsor.ro/index1.php?p=PROGRAME_NATIONALE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 20.10.2015, 01:20

din pacate ptr astfel de activitate nu veti putea opta ptr finantare nerambursabila !Veti reusi dar,pe spatiul amenajat din buget propriu si loc destinut de dstra !Primaria este obligata impreuna cu Min.Inv sa aloce fonduri ptr aceste optiuni de interes public .

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello