Intrebare rezolvata

avatar

Doresc sa deschid in Iasi o firma de catering cu livrare la domiciliu, credeti ca va merge?

Dispun de 10000 de euro si impreuna cu viitoarea mea sotie dorim sa ne deschidem in Iasi o mica afacere in domeniul horeca, mai exact o firma de catering cu livrare la domiciliu. Am gasit un spatiu de 90 de mp intr-o zona centrala, la 20 de metri Universitatea de Medicina din Iasi, in acest spatiu a functionat un fast food si unele din dotari pentru bucatarie au ramas. Dorim sa mergem si pe ideea de a pune cateva mese in acel spatiu pentru ca sa putem servi clienti si in local.

Va rog daca puteti sa imi spuneti, daca ar merita aceasta idee sau daca ar fi o afacere buna. Mentionez ca dispunem de doua masini pentru logistica, dorim sa incheiem contracte cu firme unde sa livram meniul zilei la un pret decent. Eu ma voi ocupa de administrarea acestui loc si voi incerca sa fie totul la punct.

Va multumesc si astept parerea dumneavoastra. O zi buna.

A intrebat Macsim Cosmin

Raspunsul ales

avatar

Catalin Zamfir a raspuns pe 30.09.2015, 11:54

Pentru a estima numarul de potentiali clienti/comenzi va trebui sa studiati cu atentie piata locala.
Pentru vanzarile directe de la spatiul identificat conteaza intr-adevar ca ati gasit o locatie potrivita... pentru caterig trebuie sa analizati piata de catering din Iasi.
Sa aflati cate firme fac asta, ce oferte au, modul de lucru, termen de livrare, cat de multumiti sunt clientii lor si apoi o sa puteti sa aveti o imagine despre ce vanzari puteti avea.
Ar trebui sa faceti asta prin completarea de chestionare in piata care va intereseaza.
Succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 30.09.2015, 10:48

Desigur,chiar o Idee buna ! Trebuie stiut ca pastrarea calitatii,retetelor,condimentelor si fara conservanti si altele mai Putin naturale,veti putea inchide o nisa !Faptul ca veti vinde si in local,trebuie sa aveti aceasta posibilitate ca ,activitate !Nu stiu exact dar exista niste puncte care fac parte din programul de functionare ,tip cantina,restaurant,wc,etc. Intrebati veti primi cu siguranta raspunsuri corecte .Ce sfat pot sa va dau,,incercati cu firme,scoli-internate,diferite org. de ajutor,etc. SPOR la treaba !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello