Intrebare rezolvata

avatar

Pentru o spalatorie de containere - industria alimentara se dau avize in Romania?

Se pot  obtine  avize pentru activitatea de curatare si spalare  containere in industria  alimentara si care  sunt  etapele si  institutile la  care  ma  pot  adresa.

A intrebat Panait Valentin

Raspunsul ales

avatar

Raluca Mihalcea a raspuns pe 7.01.2016, 13:47

Stimate domnule,

Da se pot obtine aceste avize. Important in prima etapa este sa infiintati o firma care sa acopere codul CAEN specific acestei activitati, sa aveti o locatie unde se va desfasura activitatea. Apoi se va intocmi un proiect cu amenajarea spatiului conform activitatii desfasurate si abia dupa se incepe procedura de obtinere a avizelor.
Pentru detalii, infirmatii suplimentare va rog sa ma contactati la ecogeneral.consult@gmail.com sau raluca.iancu@gmail.com.

Succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 24.09.2015, 10:16

desigur avizarea celor de la mediu,pompieri,etc. sint si ramin primordiale,tocmai ptr ca trebuie stiut ce solutii se folosesc ! Containere Industrie alimentara,dar rezidurile rezultate dupa spalare,modul de captare,depozitare,si debalasarea lor,unde,cum,etc.Deschideti o Firma care sa aibe cod.caen corespunzator activitatii,mergeti la reg. comertului,veti afla mai multe,chiar poate ce nu cunoastem noi . Succes

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello