Intrebare rezolvata

avatar

Unde pot gasi importatori bijuterii, parfumuri, cosmetice pentru vanzare prin catalog?

Doresc sa vin pe piata cu o gama variata de bijuterii argint, bijuterii placate aur, parfumuri si cosmetice chiar ceasuri si genti de inceput, cu vanzare prin intermediul catalogelor, prin reprezentanti. Majoritatea vanzarii se va axa pe bijuterii.

Ma poate consilia vreo persoana gratuit sau contracost in a gasi furnizori din tara sau furnizori din afara (de preferat furnizori din tara pentru a putea plasa comenzile catre furnizori dupa primirea acestora de la clienti) ?

Mentionez ca, costul de achiztie al produselor ar trebui sa fie foarte bun pentru a se ajunge la un pret de catalog cu un adaos undeva pana in 150%. (din care se scad discounturile reprezentantilor cat si procentele oferite pentru promovare-retea).

A intrebat Maria Boiasu

Raspunsul ales

avatar

Marius Marian a raspuns pe 26.02.2016, 16:47

Pentru largirea portofoliului de produse,poti intra pe www.mxmbrothers.ro. Ar fi ceva produse complementare.Modalitatea de lucru(colaborare)pe care tu o doresti se numeste drop ship. Compania de care vorbesc lucreaza deja cu acest sistem de livrari. Succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 24.09.2015, 10:11

nu veti avea nevoie de intermediari daca,aduceti la cunostiinta viitorului Client ce produse aveti spre vinzare! Deci,mergeti pe la Magazine,moll.ri,locuri cautate si aglomerate ,cinematografe,etc. Nimeni nu stie de existenta acestor produse,a dstra ,a activitatii pe care vreti sa o dezvoltati !O intrebare nu Costa nimic,se spune,mai rau decit un raspuns negativ nu este ! spor la treaba si succes !ps. atentie la marfa -marka originala la parfumuri,la Bijou.ri continutul sau posesia de nickel,alergii,etc.

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello