Intrebare rezolvata

avatar

Pot avea un imprumut prin fonduri europene pentru productia laptelui?

Vreau sa deschid o mica fabrica de mozarella in Pitesti.

As dori sa deschid si o ferma cu vaci si oi dar nu imi ajung bani. Pot avea un imprumut prin fonduri europene pentru productia laptelui? Si daca se poate cum trebuie sa procedez?

A intrebat Albert Alexandru Dumitru

Raspunsul ales

avatar

Catalin Prodan a raspuns pe 21.09.2015, 09:51

1. Da. puteti aplica pentru accesarea fondurilor nerambursabile, vizand productia de lapte si mozarella (in anumite conditii).

2. Datorita complexitatii proiectului, va recomand sa alegeti o companie ce va poate oferii servicii de specialitate la un nivel foarte ridicat. Altfel puteti risca sa pierdeti timp energie si bani fara sa realizati investitia dorita.  

Catalin Prodan
office@finantarifonduri.ro
0722 296 344

Sursa: WWW.finantarifonduri.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 21.09.2015, 08:47

Buna ziua,

Da, puteti accesa fonduri si pentru productia laptelui si pentru o ferma de animale, dar in ambele cazuri sunt niste conditii importante care trebuie indeplinite. Daca aveti nevoie de ajutor, informatii, etc, vizitati-ne pe www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.09.2015, 17:38

desigur,tineti cont de zona,importanta infiintarii,nr de lucratori,calificare,buget propriu,etc.! Nu trebuie decit info clare si sprijin de la cei in masura sa faca astfel de dosare si cunosc ce poate sa va fie de ajutor ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello