Intrebare rezolvata

avatar

Poate sa ma oblige locatarii unui bloc sa-mi fac intrare separata la scoala particulara de limbi?

La parterul unui bloc am infiintat o mica scolala de limba germana pentru adulti si copii. Functionez ca si Intreprindere Individuala cu toate actele in regula. Inainte de infiintare cei trei vecini de pe verticala si horizontala au semnat actul, ca sunt de acord.

Iar acum, dupa un an de functionare vor sa ma oblige sa-mi fac intrare separata ca "cica" cursantii o sa distruga usa de intrate in bloc.  Maine se tine sedinta de bloc pe tema asta!!! Vroiam sa stiu daca exista vreo lege cu care ma pot obliga la asa ceva?

A intrebat Ibolya Kaniczki

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 24.09.2015, 10:43

nu poate sa va oblige ,odata ce ati avut acceptul de infiintare,doar ca are dreptul sa va treaca la intretinere cu m-ai multe persoane .

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gabriel Klein Kiritescu a raspuns pe 22.09.2015, 10:20

Buna ziua,
NU!
In afara faptului ca aveti acordul lor exprimat in scris, construirea unei intrari separate in bloc nu se poate realiza decat cu aprobari speciale de la primarie, avand in vedere ca umblati la structura de rezistenta a imobilului.
Cat despre eventualele pagube aduse usii de intrare ...
(Atentie la gramatica: POT SA MA OBLIGE LOCATARII ... ca-s mai multi, DA?)
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.avklein.bizoo.ro

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.09.2015, 17:29

din pacate educatie trebuie sa existe,indiferent unde,chiar in scara unui bloc !Dar,revenind la intrebare,nu pot sa va oblige,este avizat si au fost de acord !Atita timp cit elevii respecta linistea si programul de odihna,sa nu deterioreze ,sa nu fure,etc.-este totul ok,legal si normal. In cazul in care exista plingeri,deja,inregistrate cu si ptr diferite nereguli,pot face apel la ele,dar numai si numai dupa ce va informeaza legal si luati la cunostiinta! Nerespectarea acestora este si face obiectul unui proces catre Firma dstra .Dar,fara hotariri judecatoresti nu poate nimeni sa va interzica functionarea in continuare .Weiter So !

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello