Intrebare rezolvata

avatar

Pot accesa fonduri nerambursabile?

Detin o casa cu 6 camere in Eforie Sud pe malul lacului Techirghiol.

Casa este compusa din 6 camere si 3 bai as dori sa mai fac inca 10 camere cu baie propie detin un capital de 5000 de euro si as mai avea nevoie de cel putin 40 mii de euro.

In ce conditi as putea optine fonduri pentru turism tinand cont ca eforie sud este oras dar este cea mai slaba statiune de pe litoral.

A intrebat Salvador Ghita

Raspunsul ales

avatar

Giocas Daniel a raspuns pe 23.09.2015, 23:19

Se dau fonduri pentru pensiunile din mediul urban prin Programul Operational Regional de unde puteti primi intre 25.000 si 200.000 de euro, dar sunt cateva conditii de respectat:
- sa aveti o societate comerciala cu o activitate de minim un an
- sa aveti minim un angajat cu norma intreaga pe aceasta perioada
- casa sa fie trecuta pe societate.
In cazul in care nu aveti societate comerciala, va puteti infiinta una acum, treceti casa pe societate, va desfasurati activitatea in 2016, iar in 2017 sunteti eligibil pentru a primi fonduri nerambursabile si atunci va puteti extinde pensiunea.
O alta varianta ar fi sa va cumparati o societate comerciala cu un an de activitate si un angajat cu norma intreaga, indiferent de activitatea pe care a avut-o pana in prezent, va autorizati codul CAEN 5520, pentru pensiuni, si accesati fonduri nerambursabile anul acesta.

Sursa: Giocas Daniel consultant in management, 0749336735

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.09.2015, 13:12

din pacate in cazul prezentat nu veti obtine astfel de fonduri,imobilul este locuinta,detinuta privat,deocamdata !Puteti dezvolta ideea,deschideti si oferiti inchirierea camerelor  in vederea turismului,dar atita ! O data existind activitatea puteti incerca o finantare,dezvoltate,etc. Ati construit privat , si acum nu faceti fata cheltuielilor ,greseala repetata de multi,Aduceti modificari constructiei,faceti intrari separate,servicii,etc. si deschiteti usa  catre turism .Succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello