Intrebare rezolvata

avatar

Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu o opinie sau daca mai stiti vreun caz similar?

As avea si eu o problema la care v-as ruga din suflet sa va dati cu parerea. Am avut o afacere deschisa in 2004, mai exact un magazin alimentar destul de mic. Odata cu trecerea anilor si cu foarte multi angajati care m-au furat din toate directiile, am acumulat datorii mari la fisc la care s-au adunat si majorari enorme si suma de plata a devenit colosala pt mine, nemaiputand plati debitul.

Anul trecut fiscul m-a bagat in insolventa si mi-a scos la licitatie unicul bun de pe firma, un autovehicul, dar suma de plata a ramas tot enorma. Acum am termene de insolventa la tribunal si stau in mare stres ca nemaiavand nici un bun pe firma mi-ar putea atrage raspunderea asupra bunului pe care-l detin pe persoana fizica, eu fiind administrator unic al societatii. Mentionez ca detin spatiul comercial unde desfasuram activitatea si care acum e inchiriat dar si garantie la banca, ipoteca de rang 1.

Daca la actele societatii am un stoc mare adunat din diversele furturi de-a lungul anilor pe care le-am suferit, cate sanse am sa nu pierd spatiul? Daca imi atrag raspunderea, pentru ca nu pot demonstra de unde vine acel stoc mare de marfa, imi pot lua spatiul care e ipoteca de rang 1 sau imi fac dosar penal? Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu o opinie sau daca mai stiti vreun caz similar?

Multumesc anticipat!

A intrebat S Sid

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.09.2015, 10:03

sincer,exista multe astfel de cazuri  similare,dar,obiectul discutiei este recuperarea unor sume de catre cei ce au dat creditul ! Vor incerca,legal,sa si vada sumele inapoi ,chiar daca dstra incercati sa dovediti nevinovatia !Nu uitati sinteti si ramineti unicul Administrator al societatii,deci,raspunzator financiar si privat in fata legii !Ceea ce trebuie sa faceti este un avocat. O data implicarea in insolventa,apoi cea privata cu angajatii,ptr ca avind dovezi ca ati fost sistematic furat,face obiectul unui proces privat,intre dstra-firma si angajatii care au produs pagubele ! Succes

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello