Intrebare rezolvata

avatar

Pentru mozaicurile de piatra naturala realizate 100 % manual credeti ca ar exista clienti?

In prezent lucrez in domeniul constructii amenajari interioare si am inceput sa realizez mozaicuri din pietricele de foarte mici dimensiuni in jur de cel putin 50.000 /mp.

Am realizat cateva pana acum dar in provincie si la acelasi proprietar, mar interesa o parere daca as avea vreo sansa sa gasesc clienti in bucuresti care sa fie dispusi sa plateasca o suma considerabila pt decorarea unui perete sau tablou.

A intrebat Florin Amadeus

Raspunsul ales

avatar

Octavian Pop a raspuns pe 6.09.2015, 13:00

Pentru reclama e bine sa faci fotografii profesioniste cu lucrarile. Domeniul de aplicabilitate este foarte larg. De la biserici la rezidential, de la magazine la locuinte. Poti lucra si "pe stoc" daca lipesti pietricele pe plasa rabitz gen cea pt. Termosistem. Reclama pe net, bizoo e fantastic!

Sursa: www

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Angel Adrian Eftimie a raspuns pe 6.09.2015, 16:25

Daca ne spui ce inseamna 50.000/mp vei primi un raspuns mai pertinent. Eu sincer nu stiu ce vrei sa spui cu 50.000/mp.
Succes.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 7.09.2015, 17:36

este un mod incorect de a va informa ! Incercati sa va prezentati lucrarile,foto,procese de lucru,marimi,preturi orientative pe categorii de materiale,etc. Nu incercat sa va acsati numai pe o localitate,reclama este Mama afacerii ! In strainatate astfel de lucrari,chiar private sint functie de disign si colorit bine venite ! succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 6.09.2015, 11:37

O ,da !! Cu siguranta la complexuril;e de amenajari interioare si chiar magazine de design , cu prezentare de modele !!.. sunt foarte multi tineri cu aptitudini de design care abia asteapta sa -si prezinte tot felul de creatii unicat !! puteti incerca chiar si la Practiker, Brico si apoi la magazinele mai mici !!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello