Intrebare rezolvata

avatar

Ca sa pot deschide o spalatorie de ambalaje din plastic returnabile ce avize am nevoie?

Ca sa pot deschide o spalatorie de ambalaje din plastic returnabile ce avize am nevoie? Ce standard si reglementari trebuie sa urmaresc?

A intrebat Panait Valentin

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 4.09.2015, 14:53

Intrebarea nu a fost formulata corect!Cel mai probabil ati vrut sa spuneti: " ambalaje reciclabile"! ceea ce este altceva.As face o observatie tehnica,mai intai: ambalajele trebuiesc sortate pe tipuri de mase platice , daca doriti sa vi le ia cineva!Asta pentru ca masele plastice au puncte de topire diferit, si temperaturi diferite de prelucrare ca sa nu mai vorbim de faptul ca ele ,daca sunt de tipuri diferite ,nu fac un amestec omgen!Ori celui caruia vreti sa le livrati trebuie sa-i spuneti f. precis caracteristicle ,sau tipul polimerului. In al doilea rand ,banuind ca v-ati gandit la spalarea mecanica,trebuie sa tineti cont de faptul ca flacoanele nu se spala niciodata suficient de bine daca au, mai ales, uleiuri ,vopsele,etc. De aceea se prefera tocarea lor in prealabil, cand se aplica cel putin 3 tipuri de spalari,faza I cu apa , reciclata , faza II cu detergenti, faza III cu apa proasspata.Apa din faza I se trimite la canal, cu acceptul serviciului de apa menajera a localitatii respective. Daca nu , se strange in bazine sau vase din plastic portabile si se trimit la statii de epurare!Mergeti la registrul comertului unde inregistrati societatea si acolo aflati de ce avize aveti nevoie si cu cine luati legatura.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Raluca Mihalcea a raspuns pe 4.09.2015, 09:58

In primul rand functie de modul in care se face alimentarea cu apa este posibil sa aveti nevoie de un autorizatie de gospodarirea apelor (valabil numai in cazul in care alimentarea se face din sursa proprie - put).
In al doilea rand daca evacuarea apelor rezultate se face in reteaua de canalizare locala este nevoie de un accept de evacuare ape uzate.
In al treilea rand autorizatia de mediu.

Pentru mai multe detalii ma puttei contacta pe adresa raluca.iancu@gmail.com .

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.09.2015, 18:57

da,exista intr adevar ambalaje din plastic returnabile,ladite,bidoane,butoaie si alti recipienti ! Ptr spalarea lor trebuie sa stiti cu ce aveti voie ,biologice,si metodele de captare a acestora dupa folosire si niciodata sa nu ajunga in canale,paint,pinza freatica,izvoare,lacuri,etc. DECI mergeti la mediu si veti afla mai multe! Aveti grija la ce au fost folosite aceste ambalaje,ce au depozitat Pina au ajuns la dstra spre curatie,spalare ! Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello