Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot imprima o revista cu costuri reduse?

As dori sa deschid o revista de publicitate cu un tiraj de 1000 1500 buc pe sapt, insa am primit oferte de preturi de la tipografii mult prea mari, cunoasteti o metoda de imprimare sau o imprimanta relativ buna, de a o printa si capsa singur fara ajutorul tipografiilor? Revista va avea un format A5 , coperti cu hartie lucioasa. Multumesc anticipat.

A intrebat Max Cornel

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 4.09.2015, 15:55

Puteti cauta o tipografie mai mica, de fapt, mai multe astfel de tipografii si le cereti o oferta de preturi. Daca vreti, va pot recomanda o persoana serioasa, sub rezerva intrebarii prealabile daca accepta lucrarea dvs.
av. Maria Vizitiu Păun
tel. 0724 773 400

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dan Holban a raspuns pe 2.09.2015, 09:44

Nu veti gasi nicio imprimanta cu care sa tipariti tiraje de 1000 - 1500 reviste mai ieftin decat intr-o tipografie offset.

Ar trebui sa abordati problema altfel, analizand costurile pe care le genereaza producerea revistei (vanzari, grafica, productie tipografica, distributie, salarii, taxe, impozite etc.) si, pornind de aici, sa vedeti la ce preturi vindeti publicitatea astfel incat sa va acoperiti costurile si sa aveti si profit.

Dan Holban
Tipografia Vizual-Graph.

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello