Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot recupera taxele si impozitele platite in Suedia?

Buna ziua,

Ma numesc Alupoae Cristina si am lucrat in Suedia timp de 2 luni la munci sezoniere. Mentionez ca am lucrat cu contract de munca care l-am primit in urma cu o saptamana in tara. As dori sa stiu cum pot sa imi recuperez taxele si impozitele care le-am platit catre statul suedez 4713 SEK, atat am platit impozite si taxe. As mai dori sa stiu ce alte beneficii am daca am lucrat cu contract in Suedia si ce trebuie sa fac ca sa pot recupera taxele si impozitele platite.

Va multumesc anticipat!

A intrebat Alupoae Cristina Veronica

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.09.2015, 16:58

faptul ca ati lucrat cu contract va da linistea necesara pe perioada lucrata,ca,legea va apara,asigurari sociale,etc. In rest,avantaje nu exista ,putind recuperind printr un Formular completat,darile platite catre statul respectiv ,dari oprite legal in urma angajarii pe teritoriul statului respectiv.Faptul ca nu aveti domiciliul stabil acolo aveti dreptul la recuperarea acestor sume platite catre sistemul lor !Incercati o informare la ambasada lor. Ce v am descris este si in Germania,de aceea este bine depus formularul sau trimis catre autoritatea lor de  finante  la o,adresa,localitatea,etc. Acest drept il aveti-Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello