Intrebare rezolvata

avatar

Ce trebuie sa fac pentru schimbare titular certificat de clasificare pensiune?

Va solicit sprijinul referitor la documentatia care trebuie depusa in cazul achizitionarii unei pensiuni deja clasificate.

Concret, suntem in faza de achizitie a unei vile care ofera servicii de cazare,  clasificata la **.

Intentia noastra pe termen scurt ( pana la o eventuala extindere, modernizare) este de a continua activitatea de inchiriere a camerelor folosind structura de cazare existenta.
In acest caz, este suficienta depunerea unei cereri standardizate -anexa 3 si a certificatului constatator extins pentru noul agent economic ( avand in vedere ca vila are deja o clasificare obtinuta) sau este necesara depunerea documentatiei integrale ( ca si cum ar tb clasificata prima data?

Va rog sa ma indrumati referitor la documentatia care trebuie depusa, modalitatea de depunere ( aplicarea on -line ar fi f utila) si termenul de solutionare al solicitarii.
Multumesc

A intrebat Dumitrasc Valentina

Raspunsul ales

avatar

Tiberiu Benea a raspuns pe 17.08.2015, 09:26

Aproape toate documentatiile, mai putin Avizul de la Ministerul Turismului (care este valabil pe perioada pt. care a fost emis)
Mai multe informatii: 0735.896 637

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 30.08.2015, 15:14

ce exista,clasificarea ,se mentine,schmbindu se ulterior cu propunere la exindere si alte completari legale !Trebuie sa faceti dovada investitiei ,extinderii,imbunatatirilor ,etc. deci acte de titularizare pe persona !Deveniti si puteti face dovada implicarii financiare,proprietar,etc. Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello