Intrebare rezolvata

avatar

Pentru intreprindere individuala trebuie sa ai diploma si pentru activitatile secundare?

Vreau sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate principala - meditatii limba engleza si cu activitati secundare - dansuri si aerobic.

Pentru limba engleza am diploma de licenta, dar pentru celelalte activitati nu am nici o calificare.

Pot infiinta aceasta intreprindere individuala? Si pentru a face toate actele, imi trebuie neaparat contabil sau pot sa imi fac singura toate hartiile?

Multumesc.

A intrebat Ioana Nitu

Raspunsul ales

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 5.08.2015, 10:25

Buna ziua,

In momentul in care veti depune dosarul de inregistrare a Intreprinderii Individuale la Registrul Comertului, vi se va cere sa faceti dovada pregatirii profesionale in fiecare dintre domeniile in care doriti sa va inregistrati.

In anumite situatii, in locul pregatirii profesionale, pot fi acceptate documente care sa faca dovada unei experiente profesionale de minim 2 ani, cum ar fi o Adeverinta din partea unui angajator la care ati lucrat pe un anumit post timp de minim 2 ani, bineinteles, intr-un domeniu de activitate relevant pentru ceea ce doriti sa dovediti!..

Va recomand:
http://www.juristfirme.ro/22/Infiintare-PFA--II--IF

Succes!

Sursa: www.JuristFirme.ro

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 2.08.2015, 17:56

Pentru activitatile conexe nu aveti nevoie de calificare. Alte informatii se obtin de la registrul comertului, odata cu infiintarea societatii dorite. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello