Intrebare rezolvata

avatar

Ca pasi trebuie sa urmez pentru a deschide o ferma de porci?

Am cateva hecatere la tara si m-am gandit sa deschid o ferma de porci si sunt interesat care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez, la cat s-ar ridica investitia pentru un asemenea proiect (2500 mp + 100 scroafe de inceput), etc.

Mumtumesc frumos.

A intrebat Alexandru Vlad

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 30.07.2015, 11:52

Structura investitiei pentru a realiza o ferma de crestere a porcilor calibrata la dimensiunea gandita de dumneavoastra ar putea fi urmatoarea:
- Constructia si dotarea cu echipamente a fermei = 450.000 lei
- achizitionarea efectivului matca de 100 scroafe de rasa = 100.000 lei
- achizitionarea furajelor necesare si asigurarea restului de cheltuieli pentru
durata de 1 (un) an = 950.000 lei
Total buget = 1.500.000 lei

Daca doriti o detaliere a obiectivelor de afaceri si a structurii cheltuielilor si activitatilor necesare realizarii unui proiect de acest tip, ma puteti contacta pentru a stabili termenii in care sa va furnizez un studiu de pre-fezabilitate sau un plan de afaceri pe 5 ani.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210 ; constantgrig (a) gmail.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 1.08.2015, 19:46

Completez pe d-ul Grigoraș: puteți obține și finanțare nerambursabilă din FEADR, aplicând pe sub-măsura 4.1! Vă putem ajuta în acest sens! Toate cele bune!

Sursa: http://duplicomgrup.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 30.07.2015, 08:53

Cereti cam mult ca cineva sa va faca un deviz asa...pe " ne ve" cum se spune!Asta depinde de tipul proiectului pe care doriti sa-l adoptati dar si de problemele legate de mediu, referitor ,desigur la, prelucrarea dejectiilor. Groso modo, o asemenea investitie v-ar pute duce ,pe undeva pe la 50 000 de euro.Asta este vestea trista!Vestea buna este ca puteti obtine fonduri europene, de cel putin 2-3 ori pe atat! Mai intati mergeti la registrul comertului unde va veti infiinta o firma. Acolo veti afla si care sunt avizele pe care trebuie sa le obtineti . Apoi mergeti la un proiectant care sa va faca un deviz estimativ, referitor la contructie si amenajarile ,conexe ( este indicat sa mergeti la directia agricola a jud. unde veti gasi un proiectant ,specialist in domeniu). Si,in sfarsit , stiind de ce bani aveti nevoie contactati o firma specializata in accesarea fordurilor UE si stabiliti imprumutul nerambursabil de care aveti nevoie.Proiectul pare a fi valoros avand in vedere cantitatea uriasa de carne de porc pe care China vrea sa o importe de la noi.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello