Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot face daca nu am factura pe marfa?

Buna ziua,

Daca am comandat niste marfa, iar marfa mi-a sosit fara factura si a fost trimisa de la o persoana fizica nu de la o societate asa cum ar fi trebuit, ce pot sa fac in acest caz?

A intrebat Claudia Andreea

Raspunsul ales

avatar

Catalin Zamfir a raspuns pe 28.07.2015, 00:10

Fara acte nu puteti sa vindeti marfa sau sa o inregistrati in contabilitate.
Cand comandati trebuie sa solicitati factura, in comertul online din Romania inca exista multi vanzatori neinregistrati fiscal.
Cu marfa cumparata... fie o folositi in scop personal.. fie gasiti cui sa o vindeti fara ca acesta sa aiba anevoie de acte... urmand sa faceti o noua achizitie de marfa.. cu factura... de data aceasta. Succes!
Va stau la dispozitie pentru orice alte intrebari!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 29.07.2015, 04:51

Buna ziua,
Puneți mâna pe telefon si sunații pe cei de la care ați cumpărat sa va facă factura. Si de aici pot intervenții mai multe situații
- va fac factura pe marfa, caz fericit
- refuza sa va facă factura ... Si aici daca mai aveti chitanța de plata a mărfii plus alte documente .. Email , comanda .. Puteți merge la Protecția consumatorilor. Sau le puteți returna marfa iar ei sa va returneze banii.
Ce mai puteți face?
- ....,,, raspunsul .... Este la latitudinea fiecăruia
Multă bafta

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 28.07.2015, 10:14

Ati achitat marfa anticipat? Daca nu, trebuia sa refuzati marfa la primire,chiar daca era trimisa prin curier!In asemenea situatie, daca vreti sa ramaneti de buna credinta,informati si ANAF-ul!
SUCCES!!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello