Intrebare rezolvata

avatar

Ma puteti ajuta in elaborarea contractului de prestari servicii informatice, cod caen 6202?

Buna ziua,

Apreciez orice sugestie, referitoare la contractul de prestari servicii informatice.

Mentionez ca ar fi primul contract incheiat pe cont propriu. Detin PFA cu cod CAEN 6202, iar obiectul contractului ar fi consultata si dezvoltare. Ulterior, prin contract individual de munca, se va efectua transferul/cesiunea dreptul de proprietate intelectuala si livrarea codul sursa.

Am inteles ce dorește clientul, insa nu vreau sa las nici un loc de interpretare.

Obiectul contractului ar fi proiectarea unei platforme online.
Am stabilit termenele de livrare/plata pentru etapele proiectului.
Ma intereseaza informatii despre specificitatea garantiei, asistenta tehnica, obligatiile partilor, clauzele penale, clauzele de confidentialitate.

Apreciez orice ajutor, orice informatie, deoarece m-am apucat efectiv de treaba, trebuia sa primesc deja si prima plata, dar inca nu am semnat contractul.

Multumesc.
Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie.

A intrebat Claudiu Bora

Raspunsul ales

avatar

Horea Andrei Bortan a raspuns pe 18.07.2015, 11:10

Daca doriti un contract facut cu sfaturile binevoitorilor, gasiti suficiente modele. Pe de alta parte, daca proiectul dvs este important, implica o suma de bani mai mare si (extrem de important) atrage riscuri ceva mai mari, va sfatuiesc insistent sa nu va zgarciti si sa mergeti la un avocat specializat care sa va poata redacta un contract personalizat.
Multa lume nu intelege ca un proces pentru risc de neplata sau pentru antrenarea raspunderii executantului poate fi pierdut inca de la redactarea defectuoasa a contractului.
Cu alte cuvinte, cheltuiti acum 200-300 lei pentru a preveni ulterior pierderi de zeci de mii de lei.

Sursa: Av. Horea Bortan

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 21.07.2015, 16:22

Sincer ,aici putem scrie multe ,dar cel mai cinstit este sa va spunem ca in acest tip de activitate trebuie sa faceti un contract de asistenta cu un jurist.Asta pentru ca veti avea nevoie de consultanta nonstop si mai ales in caz de litigiu in instanta,asa cum bine intuiti. Numai un bun jurist poate sa va ajute sa evitati capcanele ,conform codului de procedura civila,credeti-ma. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello