Intrebare rezolvata

avatar

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un spatiu pentru magazin mixt?

Buna ziua,

Intentionez sa deschid un magazin mixt, de la 0 (construit, obtinere autorizatii, infiintare firma etc), de aici vin si intrebarile / nelamuririle mele:

1) Intentionez sa construiesc spatiul din lemn (framing), 30 mp. Va primi autorizatiile de functionare? (tinand cont de materialul din care este construit si suprafata de doar 30 mp).

2) Cum trebuie finisat in interior pentru a putea vinde produse alimentare si nealimentare (inclusiv mezeluri)? (ma refer la: gresie, faianta, apa curenta, vestiar, wc etc).

3) Tinand cond de: varsta (28 de ani), faptul ca vreau sa am un angajat, faptul ca vreau sa tin eu contabilitatea, faptul ca vanzare estimativ va fi de maxim 300 lei/zi, faptul ca nu am mai detinut nicio firma si faptul ca locuiesc in mediul rural, ce firma sa deschid: II, AF, PFA, SRL-D?
Ce ar fi mai avantajos (pentru mine) pe termen scurt, mediu si lung?
(magazinul va fi deschis in fata scolii intr-o comuna cu 2000 de locuitori, mizez pe scoala).

Nu ma gandesc si nu m-am gandit nicio clipa sa ma imbogatesc, vreau doar ceva de subzistenta care sa-mi asigure un venit stabil.  

Va multumesc tuturor celor ce urmeaza sa-mi raspundeti! Orice sfat, parere, sugestie, critica, sunt binevenite.

A intrebat Gabriel Anton

Raspunsul ales

avatar

Angel Adrian Eftimie a raspuns pe 9.07.2015, 09:50

Buna ziua

Puteti construii magazinul din panouri termoizolante (sandwich) cu costuri reduse. In ceea ce priveste incasarile preconizate aceastea nu va vor acoperii cheltuielile. Trebuie sa reconsiderati daca merita sau nu aceasta afacere.

Cu stima

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello