Intrebare rezolvata

avatar

Ce sanse reale sunt daca am bani cash sa cumpar un camion si am si permis de conducere?

Precizez ca nu am experienta pe tir aproape deloc. Vreau sa incep afacerea asta sa zic asa dar nu prea stiu cum si ce trebuie sa fac si mai ales daca merita riscul!

Astept niste raspunsuri, cine este pe domeniu.

Va multumesc anticipat!!

A intrebat Vlad Adrian Busuioc

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 6.07.2015, 13:24

Puteti deschide o astfel de afacere, fara sa conduceti dvs personal tir-ul, mai ales ca, dupa cum spuneti, nu aveti experienta. Este suficient sa angajati un sofer care sa aiba atestat si cu care puteti merge pentru a invata ceva.
Ideea de baza este aceea ca o afacere trebuie deschisa pe un domeniu la care va pricepeti, sfaturile succinte venite pe acest site neputand fi suficiente. Cu atat mai mult cu cat o afacere implica foarte mult efort, cunoastere, stabilire realtii contractuale, etc.

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 7.07.2015, 02:01

Buna ziua,

daca aveti Cash, puteti cumpara un TIR, de ce nu. Pe acesta il puteti considere Capital Social in natura- daca vreti.

Nimeni de aici nu va poate spune daca merita sau nu, din simplul motiv ca ar fi simple supozitii. In mare masura depinde de Dvs, daca o sa merite sau nu si asta in primul rand de cat timp si energie doriti sa investiti, sunteti dispus sa mai angajati un om astfel incat sa va puteti ocupa si de afacere sau doar sa faceti pe soferul??
Sunt multe aspecte de discutat. ar trebui facut un plan.
Luati o pauza si raspundeti la urmatoarele intrebari:
-  cui ma adresez, care ar fi posibili clienti?
- cu cine am sanse sa fac un contract ferm?
-  care este concurenta mea, ce preturi au, ce dotari, cati angajati au?
- ce pot face ca sa fiu eu ales de catre clienti?
- ce lipseste, in zona dvs, ca si oferta......ce nu se gaseste pe piata  ca si oferta, sau cu ce veniti in plus fata de concurenta??

si de aici va puteti face un plan de bataie.

Mult succes

Cu drag
Delia Goicov

-

Sursa: http://dgbusiness-job.ro/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 7.07.2015, 10:36

.. de ce doriti sa incepeti ceva ce nu cunoasteti si considerati ca ar putea fi  sanse reale !?Incercati sa descoperiti si sa abordati o Idee ,o afacere care este total necunoscuta ,investiti in ce ,si cum va  recuperati  investitia !Toate sint lucruri reale,intrebari firesti pe care un ,,cunoscator,, stie unde sa mearga si sa si prezica un venit,unde s locuri accesibile si loc de mai bine !Nu doresc sa va indepartez de la ,,vis,, dar imi permit sa va trezesc inainte de a adormi ,este omenesc !Exista posibilitati considerabile ,mai bune,de a abandona linia ,,tir,, si de a ramine in sfera aceasta la dimensiuni mici,la care nu platiti taxe,si ..taxe,de nu le puteti tine cont !Cunosc ce va informez,am avut si am cunostiinte care au vrut asa ceva si au renuntat mai devreme ,eu incercind sa le caut si sa le procur curse ,locuind in Germania ! Deci,succes in tot ceea ce vreti dar a fost un sfat,sa investiti este cel mai usor !

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello