Intrebare rezolvata

avatar

Care ar fi domeniile de nisa care mai merg in Romania zilelor noastre?

Ce afaceri in care sa investesti bani putini, mai merg in Romania zilelor noastre? Ca oriunde aud vesti de insolvente, falimente, crize financiare... Ce afaceri mai merg bine sau foarte bine in Romania? Vreau niste exemple concrete de la antreprenori care au reusit.

Care ar fi domeniile de nisa?

Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dvs.

A intrebat A A

Raspunsul ales

avatar

Ovidiu Borchin a raspuns pe 1.07.2015, 00:59

Stimate Domnule A. A.,

Ce afacerere este rentabila in Romania anului 2015 ?
Din start va pot enumera cel putin 17 afaceri ce odata demarate sunt generatoare de venit.
Riscul asumat poate fi considerat nul.
Unele din ele necesita investitie minore altele necesita investitii mari.

Legat de intrebarea dumneavoastra ce este justificata si la prima vedere este si pertinenta, daca ne aplecam un pic asupra ei vom constata faptul ca ascunde un mare defect.

Sa ma fac inteles: afacerile aducatoare de venit nu se gasesc pe strada la vedere. Orice idee de afacere, orice concept de afacere ce este strigata pe strada sau o veti citi postata ca si raspuns la intrebarea dumneavoastra sunt momeli ce nu produc bani decat la nivel de asteptari. Ele sunt vehiculate ca solutii salvatoare numai ca nu pentru antreprenor ci pentru societatile de consultanta, de elaborari de proiecte, de contabilitate, de infintari de firme, de avocatura si altele.

De exemplu in Timisoara din "razboiul" dintre proprietar si chirias la spatiile comerciale castiga sigur societatile de amenajari. E interesant si ciudat in acelasi timp.

Pentru a va putea raspunde la intrebare imi permit sa va pun inainte o alta intrebare: DE CE V-AS SPUNE EU SOLUTIA ? De ce v-ar spune altcineva solutia reala ? nisa aceea salvatoare ? Pe bune ! ce interes poate avea cineva pe care nu il cunoasteti sa va dea raspuns sincer ? Simtiti cum intrebarea ascunde de fapt in ea un raspuns fals ?

Eu de raspuns va pot raspunde dar nu la nivelul de gratuitate.

Mult succes.

Cu respect,
Dr. Ovidiu Borchin

Voteaza:   8 3 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 1.07.2015, 20:37

Practic nu exista afacere care sa nu reuseasca! O sa va mire,dar totul depinde de manager si desigur, de noroc!Norocul nu poate fi scos din ecuatie.Adevarul este ca patronii romani se cred ca si..." ceausescu" atotstiutori si nu-si platesc specialistii care i-ar putea conduce la succes! Exemplele de oameni si domenii in care s-a reusit nu va ajuta la nimic! Si nu are nici o semnificatie. Unii s-au apucat de muraturi sau dulceturi ecologice si exporta la greu in UE.Altii fac cariera in agricultura cu succes! Ce inseamna asta? Ca nu ce fac altii este important ci ceea ce siti dvs. sa faceti! Cat de tenace sunteti? Cat de activ? Ce capital aveti? Si pentru ca nu de observatii aveti nevoie va recomand sa incepeti cu un atelier de reparatie auto,sau spalatorie auto,chiar daca ati angaja muncitori specializati in domeniu, pentru acest lucru! Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   3 2 Raporteaza abuz


avatar

Vanilie Oana a raspuns pe 16.07.2015, 11:40

Buna ziua!!! Eu detin o farmacie online si anume http://www.farmaciarodica.ro/ - farmacie online botosani. merge foarte bine ! va urez mult succes !

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 1.07.2015, 10:48

In orice domeniu puteti gasi o nisa sau sa o creeati.

Antreprenorii care au reusit au crezut in ideea lor de afaceri, au perseverat si au reusit.

Sunt foarte multe idei de afaceri cu investitii financiare mici, dar necesita implicare si timp, care - in final, sunt tot niste resurse.

Concret, va puteti construi un website cu 300 - 500 de euro, dar veti avea nevoie de o retea de clienti potentiali, promovare si marketing.

Sau, oferiti consultatie si intermediati vanzarea pentru produse din categoria premium, fara a le detine dvs. in stoc.

Mult succes si alegeti ce va place!


Sursa: http://naturapentrusanatate.com/go/apa-ionizata-aquarion/

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz


avatar

Ionela Iliesi a raspuns pe 1.07.2015, 12:40

Aici un articol cu ce afaceri merg in Romania:
http://www.startupcafe.ro/stiri-idei-20229757-afaceri-merg-romania-fri...

In ultimii ani a explodat nisa antreprenorilor care castiga din online. Acolo investitia principala nu sunt banii ci timpul in a te educa cum se faci o afacere online.

Tot de pe startupcafe, un articol cu idei de afaceri online:
http://www.startupcafe.ro/stiri-idei-20237756-10-idei-afaceri-simple-i...
Verificati si alte articole ale lor.

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.07.2015, 16:42

era o vorba: capul face capul trage !?Nimic nu i de succes decit ce fiecare intelege prin asa ceva !Singurul lucru de succes este sa reusim sa ne mentinem sanatatea !Succes

Voteaza:   3 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Idei de Afaceri

Axello